Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκε πού θα θηλάζει το μωρό της (vid)

Η Αθηνά Οικονομάκου ανυπομονεί να περάσουν οι μέρες!

Αθηνά Οικονομάκου: Βρήκε πού θα θηλάζει το μωρό της (vid)

Η Αθηνά Οικονομάκου προετοιμάζεται πυρετωδώς για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Η ίδια ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο, ετοιμάζει (αν δεν έχει ήδη ετοιμάσει) βαλίτσα για το μαιευτήριο και περιμένει είτε να της σπάσουν τα νερά από μέρα σε μέρα ή αν περάσει την πιθανή ημερομηνία τοκετού να γεννήσει με προγραμματισμένο ραντεβού.

Όπως και να'χει σε λίγες εβδομάδες, καθώς έχει μπει στον μήνα της θα κρατά στην αγκαλιά της το αγγελούδι της. Πριν μερικές ώρες, όμως, με αφορμή την προετοιμασία του παιδικού δωματίου αποκάλυψε που θα θηλάζει με τις ώρες το μωράκι της.

Όπως θα δείτε, βρήκε μία υπέροχη κουνιστή πολυθρόνα με υποπόδιο και στο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φαντάζεται τον εαυτό της σε λίγο καιρό.

«Πρώτον, πόσο χαρούμενη πιστεύεις ότι είμαι... και δεύτερον, πόσες ώρες πιστεύεις πως έχω να περάσω καθισμένη σε αυτή την πολυθρόνα θηλασμού;
#superhappy #finalcountdown #cantwait #9monthspregnant #momtobe #preggolife #babyroomdecor #lastminuteshopping».


https://www.instagram.com/p/BfghjLyFopY/

Αμέσως, οι διαδικτυακές τις φίλες έσπευσαν αν της απαντήσουν ότι έκανε μία από τις καλύτερες επιλογές που θα βολευτεί πάρα πολύ, ενώ κάποιες άλλες μέλλουσες μαμάδες, τη ρώτησαν αν είναι όντως αναπαυτική ώστε να προμηθευτούν και εκείνες μία.

Διαβάστε επίσης:
Αθηνά Οικονομάκου: Μπήκε στο μήνα της και το ανακοίνωσε με αυτόν τον τρόπο (pics)

Αθηνά Οικονομάκου: Απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της καθώς ανακοίνωσε ότι γεννά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved