Για πρώτη φορά μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της (pics)

Απλό, υπέροχο και χωρίς υπερβολές το παιδικό δωμάτιο που ετοίμασε για τον γιο της!

Για πρώτη φορά μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο του γιου της (pics)

Πριν μερικές ώρες η διάσημη μαμά, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο του γιου της για πρώτη φορά!

«Ο μικρός μου... Όταν ήρθε η πρώτη στιγμή για να φτιάξω το παιδικό του δωμάτιο δεν σκεφτόμουν καν κάποιο θέμα. Από τη στιγμή που γεννήθηκε 10 εβδομάδες πρόωρα απλά ήμουν ευτυχισμένη που τον είχα κοντά μου στο σπίτι, δίπλα μου και έξω από το νοσοκομείο. Αλλά κάποια στιγμή ήρθε η ώρα που έπρεπε να του δώσω το δικό του χώρο. Ο Phoenix είναι ένα δυνατό, δυναμικό, μαγικό αγόρι για εμένα. Όταν τον σκέφτομαι, μου έρχεται στο μυαλό μου κάτι γήινο κάτι με «ρίζες». Ζήτησα λοιπόν από τη φίλη μου να με βοηθήσει να δημιουργήσουμε το δικό του παιδικό δωμάτιο και το έκανε. Έχω ερωτευθεί αυτό το rustic βρεφικό δωμάτιο, είναι τόσο υπέροχο και μοναδικό για εμάς!».

Με αυτό το σχόλιο συνόδευσε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Vanessa Lachey.

Η Vanessa Lachey και ο Nick Lachey είναι πανευτυχείς που καλωσόρισαν στην οικογένειά τους τον μικρούλη Phoenix Robert Lachey πριν από περίπου ένα χρόνο. Οι δυο τους έχουν ακόμη δύο μεγαλύτερα παιδιά, τον Camden, 5 ετών και την Brooklyn, 3,5 ετών.

Δειτε τις φωτογραφίες από το παιδικό δωμάτιο στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Φωτογραφίζονται και μας δείχνουν το παιδικό δωμάτιο του γιου τους (pics)

Παιδικό δωμάτιο: «Ξεσηκώστε» ιδέες από τα παιδικά δωμάτια που έφτιαξαν διάσημοι σταρ για τα παιδιά τους! (εικόνες)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved