Μια μαμά έμεινε άφωνη όταν είδε με τι έπαιζαν τα παιδιά της (pics)

Άφησε για μερικά λεπτά τα παιδιά μόνα τους στο δωμάτιο και όταν επέστρεψε δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που έπαιζαν.

Μια μαμά έμεινε άφωνη όταν είδε με τι έπαιζαν τα παιδιά της (pics)

Η Nichola Ward, 37 ετών από το Στόουρμπριτζ στα Δυτικά Μίντλαντς μιλούσε για λίγο στο τηλέφωνο όταν παρατήρησε ότι οι δύο γιοι της, ο Logan, 4 ετών και ο Oscar, 2 ετών, παραήταν ήσυχοι.

Τους αναζήτησε και έμεινε έκπληκτη από αυτό που αντίκρισε. Οι γιοι της είχαν βρει ένα κουτί με ταμπόν, το είχαν ανοίξει και είχαν σκορπίσει παντού τα ταμπόν στο δωμάτιο. Όταν θέλησε να μάθει ποιος είχε προκαλέσει αυτό το χαμό, ο Logan κατηγόρησε τον 13χρονο αδελφό του Connor, που όμως εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σχολείο!

tampon 1

Η Nichola Ward, πάντως, δεν έκρυψε την ανακούφισή της που τα παιδιά της αντί για μαρκαδόρους βρήκαν τα ταμπόν. Γλίτωσε όπως είπε, τις μουτζούρες στους τοίχους του σπιτιού.

tampon 2

Η μαμά, ανάρτησε το αστείο συμβάν στο facebook και τόσο οι φίλοι όσο και οι γνωστοί, το βρήκαν αστείο, ειδικά όταν ο γιος της αρνήθηκε ότι το έκανε αυτός αλλά ο μεγάλος του αδελφός που δεν ήταν καν στο σπίτι!

tampon 3

Το ακόμα πιο ωραίο όμως της ιστορίας είναι ο λόγος που πήραν τα δυο αγόρια τα ταμπόν: Πίστευαν ότι μπορούν να καθαρίσουν τα αυτιά τους!

Διαβάστε επίσης

Τα μωρά το έσκασαν. Οι πιο αστείες «αποδράσεις», που θα σας κάνουν να κλάψετε από τα γέλια (video)
Βίντεο: Άνδρες πιάστηκαν στα χέρια αδιαφορώντας για το μωρό που ο ένας κρατούσε στην αγκαλιά του

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved