Δέκα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μυστικά

Αυτοί είναι οι 10 πιο πολυσυζητημένοι (εκ των υστέρων) μυστικοί γάμοι των stars.

Δέκα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν μυστικά

Στον γάμο της Kim Kardashian και του Kanye West το 2014, όλοι μετρούσαμε αντίστροφα για εβδομάδες και γνωρίζαμε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια. Δεν είναι όμως όλοι οι γάμοι των stars έτσι. Υπάρχουν διάσημα ζευγάρια που προτίμησαν να κρατήσουν αυτή τη μέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας κάθε λεπτομέρεια του μυστηρίου και της δεξίωσης κρυφή (όπως ο Michael Fassbender με την Alicia Vikander) ή δίνοντας εκ των υστέρων κάποιες πληροφορίες και φωτογραφίες στα Media (όπως ο Brad Pitt με την Angelina Jolie).

rachel weisz and daniel craig 1518901088



Daniel Craig - Rachel Weisz: Όταν οι δύο ηθοποιοί παντρεύτηκαν το 2011, για πολλούς ήταν έκπληξη ακόμα και το γεγονός πως ήταν ήδη ζευγάρι.

gwyneth paltrow and chris martin 1518901097

Gwyneth Paltrow - Chris Martin: Μπορεί ο χωρισμός τους να έγινε δημόσιος με δική τους πρωτοβουλία, μετά την περίφημη ανακοίνωση με τον εμβληματικό πλέον τίτλο «Conscious Uncoupling», αλλά ο γάμος τους είχε γίνει κρυφά, το 2003.

penelope cruz and javier bardem 1518901086

Javier Bardem - Penélope Cruz: Είναι, σε όλη τη διάρκεια της σχέσης τους, εξαιρετικά επιφυλακτικοί με τα media και προσπαθούν να κρατήσουν κάθε πτυχή της μακριά από τη δημοσιότητα, ακριβώς όπως έκαναν και με την τελετή του γάμου τους, το 2010.

Δείτε όλα τα ζευγάρια στη photo gallery.

photos: elle.com

Δείτε ακόμα:

Δέκα σταρ που παντρεύτηκαν… κοινούς θνητούς (pics) Δέκα σταρ που παντρεύτηκαν… κοινούς θνητούς (pics)

Η Jennifer Aniston πουλάει το σπίτι της στο Bel Air, μετά τον χωρισμό Η Jennifer Aniston πουλάει το σπίτι της στο Bel Air, μετά τον χωρισμό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved