Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες του Αποστόλη Τότσικα και τρέλανε το Instagram (pic)

Στην κυριολεξία το Instagram εδώ και μερικές ώρες έχει πάρει φωτιά!

Η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε γυμνές φωτογραφίες του Αποστόλη Τότσικα και τρέλανε το Instagram (pic)

Είναι από τα ωραιότερα και πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Σε κάθε τους φωτογραφία που δημοσιεύεται στα social media αντικατοπτρίζεται ο έρωτάς τους.

Αυτός ο έρωτας όμως, φαίνεται και μέσα από τις φωτογραφίες που βγάζει η ίδια η Ρούλα Ρέβη τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα. Το ίδιο συνέβη και με τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery, ο αγαπημένος μας ηθοποιός ποζάρει γυμνός μπροστά στο φωτογραφικό φακό της συζύγου του και τρελαίνει το διαδίκτυο.

«My art @apostolis_totsikas_official #naked#loveyourbodynow#thenakedseries», σχολίασε κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία ενώ στην άλλη φωτογραφία που έχει γυρισμένη την πλάτη του ο γνωστός ηθοποιός σχολιάζει, «A for Apostolos #myman#mylove#naked#art @apostolis_totsikas_official».

Όπως ήταν φυσικό, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά και οι δύο φωτογραφίες κέρδισαν τα likes των διαδικτυακών φίλων τους αλλά και σχόλια θαυμαστριών του Αποστόλη Τότσικα, που έλεγαν στην Ρούλα Ρέβη ότι τις «τρέλανε!».

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διαβάστε επίσης:
Λιώσαμε! Ο Αποστόλης Τότσικας γυμνάζεται με την κόρη του!

Ρέβη-Τότσικας: Το καλοκαιρινό άλμπουμ των διδύμων (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved