Reese Witherspoon: Την κόρη την έχετε δει. Γνωρίστε, τώρα, τους κούκλους γιους της (pics)

Μπορεί η κόρη της διάσημης ηθοποιού, Ava να απασχολεί περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας, τον τελευταίο καιρό και όλοι να μιλάνε για το πόσο όμορφη είναι, όμως και τα δύο αδέλφια της, δεν πάνε πίσω.

Reese Witherspoon: Την κόρη την έχετε δει. Γνωρίστε, τώρα, τους κούκλους γιους της (pics)

Και η αλήθεια είναι ότι τους δύο γιους της Reese Witherspoon δεν τους έχουμε δει πολλές φορές. Ωστόσο, ο 14χρονος Deacon και ο 5χρονος Tennessee είναι οι μικροί άνδρες της ζωής της και την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου την γιόρτασε μαζί τους με μία πολύ τρυφερή φωτογραφία. Η περήφανη μαμά ποζάρει δίπλα στους γιους της, σχολιάζοντας: «Εγώ και οι Βαλεντίνοι μου».


https://www.instagram.com/p/BfJcJtNhJTT/

Η 41χρονη ηθοποιός έχει αποκτήσει το γιο της, Deacon από το γάμο της με τον Ryan Phillippe, ενώ τον Tennessee με το δεύτερο σύζυγό της, Jim Toth. Τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της έχουν αδυναμία στον Βενιαμίν της οικογένειας. Μάλιστα, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια, η κόρη της, Ava είναι για εκείνον σαν δεύτερη μαμά και λόγω της εκπληκτικής ομοιότητάς τους, ο μικρούλης πέρυσι στη Γιορτή της Μητέρας, είχε μπερδευτεί και ευχήθηκε στην αδελφή του!

Και τα αγόρια, όμως, είναι πολύ αγαπημένα μεταξύ τους, με τον Tennessee να αντιγράφει σχεδόν τον μεγαλύτερο αδελφό του, ενώ τον ακολουθεί, όπου πηγαίνει μέσα στο σπίτι. Δείτε στην παρακάτω gallery, περισσότερες φωτογραφίες των δύο γιων της.

Διαβάστε επίσης

Η κούκλα κόρη της Reese Witherspoon είναι το νέο ανερχόμενο μοντέλο που θα μας απασχολήσει (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved