Γνωστοί ηθοποιοί έδωσαν στη νεογέννητη κόρη τους ένα ονειρικό όνομα (pics)

Έχουμε συνηθίσει οι διάσημοι να δίνουν στα παιδιά τους τα πιο περίεργα ονόματα, αυτοί οι ηθοποιοί, όμως, έκαναν την ανατροπή.

Γνωστοί ηθοποιοί έδωσαν στη νεογέννητη κόρη τους ένα ονειρικό όνομα (pics)

Apple, North, Chicago, Brooklyn, Blue Ivy και πάει λέγοντας. Οι σταρ του Χόλιγουντ, όταν είναι να δώσουν όνομα στα παιδιά τους, έχουν φαντασία ανεξάντλητη. Και καταφέρνουν και βρίσκουν τα πιο απίθανα ονόματα, αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο τα παιδιά μεγαλώνοντας να έρχονται σε δύσκολη θέση ελεώ του ονόματός τους. Γιατί εδώ που τα λέμε, το να σε φωνάζουν «Μήλο» δεν σε κάνει να νιώθεις και υπέροχα. Και κάποιο άλλο παιδί, όλο και θα σε κοροϊδέψει.


https://www.instagram.com/p/BfBf3dAHr5_/

Και μέσα σε αυτή τη μόδα με τα περίεργα ονόματα, ο Aaron Paul και η Lauren Parsekian θέλησαν να δώσουν ένα σπάνιο μεν όνομα στη νεογέννητη κόρη τους, αλλά σίγουρα γλυκό. Και το όνομα αυτής «Story Annabelle» - περίεργο αλλά μοιάζει σαν να έχει βγει από παραμύθι. Ο πρωταγωνιστής του Breaking Bad και η σύζυγός του απολαμβάνουν το ρόλο τους ως γονείς και συχνά ανεβάζουν στα social media απίθανες φωτογραφίες με την κορούλα τους.


https://www.instagram.com/p/Be9l4qeHHH_/



Άλλωστε, ο διάσημος ηθοποιός όταν ήρθε στον κόσμο η κόρη του είχε δηλώσει ότι του είναι δύσκολο να περιγράψει τι συνέβη στην καρδιά του με τη γέννησή της. Δείτε παρακάτω στην gallery, περισσότερες φωτογραφίες της Story Annabelle όπως τις έχουν δημοσιεύσει οι διάσημοι γονείς της, στο Instagram.

Διαβάστε επίσης

Αυτά ήταν τα πιο δημοφιλή ονόματα παιδιών πριν 50 χρόνια

Τα αγαπημένα μας Ελληνικά παιδικά διπλά ονόματα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved