Αν διαμαρτύρεστε ότι το σπίτι σας είναι μικρό, τότε δείτε την ιστορία αυτής της οικογένειας (vid)

Αν διαμαρτύρεστε ότι το σπίτι σας είναι μικρό, τότε αυτή η 5μελης οικογένεια, που ζει σε σπίτι με ένα μόνο δωμάτιο, θα σας κάνει σίγουρα να αλλάξετε γνώμη.

Αν διαμαρτύρεστε ότι το σπίτι σας είναι μικρό, τότε δείτε την ιστορία αυτής της οικογένειας (vid)

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές δε νιώθουμε ικανοποιημένοι με όσα έχουμε. Σαν να μας πιάνει μία απληστία και να επιθυμούμε το κάτι παραπάνω. Ακόμη και το σπίτι που μένουμε, υπάρχουν φορές που νιώθουμε να μας πλακώνει. Να μη μας αρέσει, να μας φαίνεται μικρό, ειδικά αν έχουμε παιδιά και να ονειρευόμαστε ένα μεγαλύτερο, σαφώς καλύτερο από αυτό που έχουμε.

Αν έχουμε την οικονομική δυνατότητα, μπορούμε να αλλάξουμε και να πάμε σε ένα μεγαλύτερο, σε ένα πιο καινούργιο, σε ένα καλύτερο. Αν δε μπορούμε, προσθέτουμε ένα επιπλέον άγχος στην καθημερινότητα μας, ένα λόγο για να ρίξουμε την ψυχολογία μας. Και ξεχνάμε ότι κάθε μέρα θα πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας που είμαστε καλά και να απολαμβάνουμε όσα μας φέρνει η ζωή. Και πως την ευτυχία μπορούμε να την ανακαλύψουμε και να τη βιώσουμε, ακόμη και στα πιο απλά.

Και η 5μελης οικογένεια από τον Καναδά είναι το καλύτερο παράδειγμα. Οι γονείς και τα τρία τους παιδιά, ζουν σε ένα διαμέρισμα, που διαθέτει μόλις ένα υπνοδωμάτιο. Αλλά δεν τους ενδιαφέρει. Το μεγαλύτερο παιδί τους είναι αυτιστικό και αποφάσισαν να μετακομίσουν σε ένα μικρότερο σπίτι, προκειμένου να γλιτώσουν χρήματα, ώστε να μπορέσουν να προσφέρουν στο παιδί τους μία καλύτερη ζωή. Και το γεγονός ότι μένουν σε ένα τόσο μικρό σπίτι, δεν τους νοιάζει, αφού και σε αυτά τα ελάχιστα τετραγωνικά περνούν καλά και είναι μία ευτυχισμένη οικογένεια. Γιατί, στην τελική η ευτυχία και η ηρεμία στην οικογένεια δεν μετριέται με το τετραγωνικό!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τη συγκινητική ιστορία της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης

Δείτε το βίντεο που θα σας κάνει να πάρετε τα παιδιά σας αγκαλιά αμέσως μετά το σχολείο

Δεν θα μπορούσαν να ευχηθούν καλύτερο πρωτοχρονιάτικο δώρο αυτά τα τρία παιδιά (video)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved