Oυπς! Ο πρίγκιπας Harry αρνείται να φορέσει βέρα, μετά το γάμο του με την Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry πρόκειται να παντρευτεί την αγαπημένη του, Meghan Markle τον ερχόμενο Μάιο.

Oυπς! Ο πρίγκιπας Harry αρνείται να φορέσει βέρα, μετά το γάμο του με την Meghan Markle

Και όλοι, κυρίως, οι Βρετανοί περιμένουν με αγωνία και λαχτάρα, να έρθει η 19η Μάϊου, για να ζήσουν τους νέους πριγκιπικούς γάμους. Μέχρι, όμως, να ξημερώσει η μέρα εκείνη, η Μ. Βρετανία ζει και στους γαμήλιους ρυθμούς, ενώ κάθε μέρα όλο και «σκάει» μία νέα είδηση, που να αφορά το αγαπημένο τους ζευγάρι.

harrymarkle 7

Αυτή τη φορά, διαβάζουμε σε δημοσιεύματα του Τύπου, ότι ο πρίγκιπας Harry έχει ξεκαθαρίσει στην καλή του, Meghan Markle ότι βέρα στο δεξί, δεν πρόκειται να βάλει! Και «σπάει» έτσι, την παράδοση, που αφορά και γαλαζοαίματους και κοινούς θνητούς, που θέλει μετά το γάμο, οι παντρεμένοι να φοράνε τη βέρα τους.

Ωστόσο, ο μέχρι πρότινος άτακτος πρίγκιπας, δεν είναι ο μόνος από τη βασιλική οικογένεια, που σπάει τους κανόνες, αναφορικά με τη βέρα. Το έχει κάνει και ο αδελφός του, πρίγκιπας William. Εδώ και έξι χρόνια, που είναι παντρεμένος με την Kate Middleton δεν έχει φορέσει, ούτε μία φορά τη βέρα του. και αυτό είναι μία έκπληξη, καθώς ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου και σοβαρό προφίλ έχει και πρότυπο οικογενειάρχη είναι, που τιμά τις παραδόσεις.

william

Αλλά αυτή την παράδοση, ούτε εκείνος ήθελε να ακολουθήσει. Και εδώ σας έχουμε μία άλλη έκπληξη. Ο πρώτος που απαρνήθηκε τη βέρα του ήταν ο παππούς τους, πρίγκιπας Phillippe ο οποίος ουδέποτε τη φόρεσε (και συνεχίζει να μη φοράει) στο γάμο του με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Όχι, ο πρίγκιπας Κάρολος δεν πρωτοτύπησε. Παρέμεινε πιστός στις παραδόσεις και η βέρα κοσμούσε το δεξί του χέρι και στο γάμο του με την πριγκίπισσα Diana και τώρα στο γάμο του με την Camilla.

Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο λόγος που ο Πρίγκιπας William δε φοράει τη βέρα του

Meghan Markle: Αυτές είναι οι φωτογραφίες που διέγραψε από το Instagram

Meghan Markle: Αποφασισμένη να κόψει την πιο κακή συνήθεια του πρίγκιπα Harry

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved