Νέος χωρισμός – «βόμβα» στο Χόλιγουντ. Τίτλοι τέλους για διάσημο ζευγάρι

Φαίνεται ότι στο Χόλιγουντ έχει πέσει τελευταία, περονόσπορος διαζυγίων!

Νέος χωρισμός – «βόμβα» στο Χόλιγουντ. Τίτλοι τέλους για διάσημο ζευγάρι

Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από τον ξαφνικό χωρισμό της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux κι ένα ακόμη διαζύγιο, «έσκασε» μύτη. Διάσημο ζευγάρι ηθοποιών παίρνει διαζύγιο, μετά από 14 χρόνια! Την αποκάλυψη έκαναν οι ίδιοι, μέσα από κοινή ανακοίνωση.

Ο λόγος για την Rebecca Gayheart και τον Eric Dane, οι οποίοι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ξαφνιάζοντας τους πάντες. «Μετά από 14 χρόνια κοινής ζωής αποφασίσαμε πως ο χωρισμός είναι η καλύτερη απόφαση για την οικογένεια μας» δήλωσε ο ηθοποιός στο People.


https://www.instagram.com/p/BZDXmP-hV9i/



«Θα συνεχίσουμε ως φίλοι και ως γονείς, ενώ θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό, αφού έχουμε δύο υπέροχα κορίτσια, που είναι και για τους δύο μας ο, τι πιο σημαντικό έχουμε στον κόσμο. Θα σας παρακαλούσαμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη μεταβατική περίοδο, της ζωής μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η αίτηση διαζυγίου κατατέθηκε την Παρασκευή (16/2) σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, ενώ ως αιτία αυτού, αναφέρονται οι αγεφύρωτες διαφορές. Ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία που χώρισαν, καθώς το πρώην ζευγάρι, επιμένει ότι αυτό αφορά τους ίδιους και θα μείνει μεταξύ τους.


https://www.instagram.com/p/BV7_38dhC7D/

Η Rebecca Gayheart ζήτησε την αποκλειστική επιμέλεια των δύο παιδιών τους, ενώ όπως αναφέρεται στα έγγραφα, ο 45χρονος ηθοποιός θα συνεισφέρει σημαντικά στο μεγάλωμά τους. Το ζευγάρι ήταν μαζί από το 2004, ωστόσο όλα αυτά τα χρόνια, ο γάμος τους δοκιμάστηκε ουκ ολίγες φορές. Το 2009 κλονίστηκε σημαντικά, όταν είδε το φως της δημοσιότητας ένα ερωτικό βίντεο του πρωταγωνιστή της σειράς Gray’ s Anatomy, με μία άλλη γυναίκα. Δύο χρόνια αργότερα, εισήχθη σε κλινική αποτοξίνωσης, καθώς ήταν εθισμένος σε χάπια. Το 2014, ο Eric Dane παραδέχτηκε σε συνέντευξή του ότι η γυναίκα της ζωής του ήταν η σύζυγός του, ενώ παραδέχτηκε τα λάθη του.


https://www.instagram.com/p/BfQr0z9Bypg/

Δείτε στην παρακάτω gallery φωτογραφίες από την κοινή πορεία του πρώην, πλέον, ζευγαριού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved