Jennifer Aniston με Brad Pitt vs Jennifer Aniston με Justin Theroux: Εσείς με ποιον την προτιμούσατε

Αν και είναι λίγο σαν να… κλέβεις εκκλησία, εμείς θα θέλαμε και τη δική σας γνώμη. Με ποιον από τους δύο προτιμούσατε την Jennifer Aniston;

Jennifer Aniston με Brad Pitt vs Jennifer Aniston με Justin Theroux: Εσείς με ποιον την προτιμούσατε

Και «σκάει» η είδηση του χωρισμού της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux και σείεται συθέμελα η διεθνής showbiz.

Ο χωρισμός του ζευγαριού για πολλούς «έπεσε» σαν κεραυνός εν αιθρία. Για άλλους ήταν σχεδόν σιγουράκι ότι θα συμβεί και ας όψονται γι' αυτό, οι φήμες τον τελευταίο έναν χρόνο, που τη μία τη στέλνουν πίσω στην αγκαλιά του Brad Pitt και την άλλη στέλνουν εκείνον μετανιωμένο να της ζητά γονυπετής συγνώμη για το κακό που της έκανε, στο μακρινό 2005. Τότε, δηλαδή, που την παράτησε για τα μάτια της μοιραίας Angelina Jolie.

anistonpitt theroux 1

Ας είμαστε ειλικρινείς. Αν δεν είχε προηγηθεί πέρυσι ο χωρισμός των Bgrangelina, σήμερα το διαζύγιο της δικιάς μας «Γενοβέφας» δεν θα έπαιζε ψηλά, ακόμη και στα δικά μας δελτία ειδήσεων. Σε διαφορετική περίπτωση θα λέγαμε για το άτυχο το Τζενιφεράκι, που δε μπορεί να στεριώσει σε σχέση. Τώρα, όμως, ο πρώην σύζυγος είναι ελεύθερος και πάλι (με τη διαφορά ότι είναι μπαμπάς έξι παιδιών) και οι νοσταλγοί του τότε ζεύγους, από την ώρα που έγινε γνωστό το διαζύγιο της, ονειρεύονται τη μεγάλη επανασύνδεση. Αν πράγματι, επιβεβαιωθούν οι φήμες και πιάσουν τόπο οι προσευχές και τα τάματα των νοσταλγών «Pitt – Aniston», τότε θα μιλάμε για story επιπέδου… Λένα Μαντά!

anistonpitt theroux 23

Βέβαια, υπάρχουν και οι πιο ψύχραιμες φωνές (ναι, οι φαν των Brangelina) που ήδη ρίχνουν τα φαρμακερά τους βέλη. «Είναι δυνατόν να επιστρέψει στην αγκαλιά αυτού, που την παράτησε για μία άλλη γυναίκα»; αναρωτιούνται. Και μεταξύ μας, άδικο δεν έχουν. Βέβαια, η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο και σε ένα τέτοιο σενάριο, όλων των μυαλό μας, πάει σε μία συγκεκριμένη… στην Angie! Πολλοί αυτές τις μέρες, θα ήθελαν να ήταν μύγα και να πετάνε στο σπίτι της Angelina Jolie!

anistonpitt theroux 2

Από την άλλη, υπάρχουν και αυτοί (κάτι συγγενείς και λίγοι φίλοι) που θέλουν την Jennifer Aniston με τον Justin Theroux, τον άνδρα που της έφερε πίσω το κλεμμένο χαμόγελο και την ευτυχία. Και αυτοί δε μπορούν να χωνέψουν την ιδέα ότι το κορίτσι της διπλανής πόρτας, αυτό το χιλιοταλαιπωρημένο κορίτσι όταν το παράτησε ο Brad Pitt, να κάνει το ίδιο στον Justin. Να τον παρατάει γι’ αυτόν που την παράτησε!

anistonpitt theroux 10

Ήδη, έχουν ξεκινήσει debates του τύπου, με ποιον από τους δύο προτιμάς την Jennifer Aniston; Με τον Brad Pitt ή με τον Justin Theroux; Το αποτέλεσμα, μάλλον είναι λίγο σαν να… κλέβεις εκκλησία, αλλά εμείς θα θέλαμε και τη δική σας γνώμη. Και για να σας το κάνουμε πιο εύκολο, δείτε παρακάτω στην gallery, φωτογραφίες και των συνδυασμών.

Διαβάστε επίσης

H Jennifer Aniston και ο JustinTheroux ανοίγουν το σπίτι τους για πρώτη φορά και μας εντυπωσιάζουν

Gerard Butler: «Άναψε» φωτιές ανάμεσα σε Angelina Jolie & Jennifer Aniston. Η δήλωση που συζητήθηκε

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved