Αλέκα Καμηλά: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρότερος γιος της (pics)

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η Αλέκα Καμηλά ανέβασε στο Instagram, την πιο απίθανη φωτογραφία με το μικρότερο γιο της.

Αλέκα Καμηλά: Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο μικρότερος γιος της (pics)

Ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές βιώνει η παρουσιάστρια στην Αμερική, όπου ζει με τον Πέτζα Στογιάκοβιτς και τα τρία τους παιδιά, τα τελευταία χρόνια. Η Αλέκα Καμηλά αρκετά συχνά ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της στο Σακραμέντο, με μπόλικη δόση χιούμορ.


https://www.instagram.com/p/BfMsD6FBzRJ/

Ανεβάζει, όμως, όχι με την ίδια συχνότητα, φωτογραφίες και των τριών παιδιών της και κάθε φορά, τα likes «πέφτουν» βροχή. Όπως έγινε με την τελευταία φωτογραφία, που ανέβασε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, φωτογραφία του μικρότερου γιου της, Μάξιμου. Ο μικρός, ο οποίος έχει μεγαλώσει αρκετά, είναι ένας σκέτος γλύκας, ενώ είναι κι ένα ιδιαίτερα ψηλό παιδί (από πού θα έμοιαζε, άλλωστε) για την ηλικία του, αν σκεφτείς ότι είναι σχεδόν 7 ετών. Στην επίμαχη φωτογραφία ο μικρός Μάξιμος ποζάρει μπροστά από μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, ελέω Βαλεντίνου και αν καταλάβαμε σωστά, είναι από σχολική εκδήλωση.


https://www.instagram.com/p/Be2GTCxBd0d/

« Please be my Valentine... Be mine.... You are the one.... I love you!!!!!» ήταν το σχόλιο της Αλέκας Καμηλά, για το γιο της. Πριν λίγες μέρες, είχε ανεβάσει ακόμη μια φωτογραφία του Μάξιμου, αγκαλιά με το σκυλάκι της οικογένειας και πάλι τα likes είχαν «πέσει» βροχή.

Διαβάστε επίσης

Αλέκα Καμηλά: Αυτή είναι η κούκλα κόρη της (pic)

Αλέκα Καμηλά: Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της στην Αμερική

Αλέκα Καμηλά: Η σπάνια οικογενειακή φωτογραφία που ανέβασε για την επέτειο του γάμου της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved