Στέλνει στη γυναίκα του την ίδια κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου εδώ και 39 χρόνια!

Ο 77 χρονος πρωτοέστειλε την κάρτα στη σύζυγό του το 1979, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, έξι χρόνια μετά το γάμο τους. 

Στέλνει στη γυναίκα του την ίδια κάρτα του Αγίου Βαλεντίνου εδώ και 39 χρόνια!

Ο Ken Myers δηλώνει ρομαντικός και προσπαθεί να το αποδεικνύει στη Valeria, τη σύζυγό του. Ετσι, τα τελευταία 39 χρόνια της στέλνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου την ίδια κάρτα αλλά με διαφορετικά μηνύματα κάθε φορά.Μάλιστα έχει φτιάξει ο ίδιος την κάρτα καθώς εργάστηκε ως σχεδιαστής καρτών τη δεκαετία του 1970.

idiakarta 4

Όπως λέει ο ίδιος, πρωτοέστειλε την κάρτα στη γυναίκα του το 1979 και μετά το 1980. Αποφάσισε να το επαναλαμβάνει κάθε χρόνο, γιατί το θεώρησε καινοτόμο (!). Η περίφημη κάρτα δείχνει ένα αγοράκι να προσφέρει στην αγαπημένη του μια καρδιά που είναι δεμένη σε μια σφεντόνα.

«Μου αρέσει να πιστεύω ότι είμαι ρομαντικός σύζυγος. Πιστεύω ότι η Valerie θα απογοητευόταν αν της έδινα μια άλλη κάρτα. Είναι πια (η κάρτα) ένα οικογενειακό κειμήλιο», αναφέρει ο Ken, ο οποίος με το ψευδώνυμο Ken McCoy, έχει γράψει 26 μυθιστορήματα, ρομαντικά και μυστηρίου.

idiakarta 3

Όπως είπε ο Ken «η παλιά κάρτα είναι γεμάτη με μηνύματα, αλλά υπάρχει χώρος και για άλλα. Εχουμε ακόμα χρόνια μπροστά μας» ενώ η Valerie, 67 ετών, πρόσθεσε: «Μου αρέσει η κάρτα, είναι πολύ ξεχωριστή για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Και επιπλέον είναι σε πολύ καλή κατάσταση».

Πώς θα γιορτάσουν όμως σήμερα τον Αγιο Βαλεντίνο; Δεν έχουν προγραμματίσει κάτι ξεχωριστό. Θα δειπνήσουν σπίτι και θα ανταλλάξουν τα δώρα τους.

Δεν ξέρουμε αν θα είναι μαζί τους, τα πέντε παιδιά, τα 12 εγγόνια και τα 2 δισέγγονα που έχουν αποκτήσει.

Διαβάστε επίσης

Δέκα χιουμοριστικά μηνύματα μαμάδων για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου: 10 χειροτεχνίες που μπορείτε να φτιάξετε με τα παιδιά σας

Πηγή:http://metro.co.uk

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved