Ο David Beckham και τα παιδιά του επισκέφτηκαν τον διάσημο Τούρκο σεφ Nusr-Et κι έπαθαν σοκ (vid)

Ο David Beckham με τα παιδιά του επισκέφτηκαν το εστιατόριο του Nusr – Et και η αντίδρασή τους στα κόλπα του σεφ, είναι όλα τα λεφτά!

Ο David Beckham και τα παιδιά του επισκέφτηκαν τον διάσημο Τούρκο σεφ Nusr-Et κι έπαθαν σοκ (vid)

Ο τρόπος με τον οποίο αλατίζει το κρέας ο Τούρκος σεφ, Nusr - Et τον έχει κάνει διάσημο, μέχρι και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μάλιστα, έχει ανοίξει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη και πολλοί είναι οι σταρ, που το επισκέπτονται για να γνωρίσουν και να γευτούν από κοντά, τα όσα ετοιμάζει ο εκκεντρικός σεφ.


https://www.instagram.com/p/BfJNSh7F5W5/

Ο τελευταίος celebrity που πέρασε την πόρτα του πανάκριβου, όπως λέγεται, εστιατορίου ήταν ο David Beckham. Μετά το τέλος της παρουσίασης της κολεξιόν τη συζύγου του, Victoria στην Εβδομάδα Μόδας, ο διάσημος πρώην ποδοσφαιριστής μαζί με τα τρία του παιδιά, Romeo, Cruz και Harper επισκέφτηκαν το εστιατόριο του Nusr – Et. Κι έπαθαν ένα είδους… πολιτισμικό σοκ!

Ο σεφ βρέθηκε στο τραπέζι τους για να ετοιμάζει με τον δικό του μοναδικό κι εκκεντρικό τρόπο το κρέας. Ο τρόπος που το έκοβε, έκανε τον David Beckham να τον παρακολουθεί με το στόμα ανοιχτό, ενώ στο τέλος γεύτηκε από το κομμάτι που του προσέφερε. Στη συνέχεια, ο σεφ έκανε το κόλπο που τον έχει κάνει διάσημο, το αλάτισμα του φαγητού με τον αγκώνα του.


https://www.instagram.com/p/BfD8AUHhf-E/



Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και όπως βλέπουμε στο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Τούρκος σεφ, έκαναν κι εκείνα την ίδια κίνηση, με μεγάλη επιτυχία. Όσο για το διάσημο μπαμπά τους; Ζήλεψε κι αυτός και μιμήθηκε τον σεφ.

Διαβάστε επίσης

David Beckham: Είναι αυτή η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του; (pics)

Ακούστε τον Cruz Beckham να τραγουδά... Ένας νέος Justin Bieber γεννιέται! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved