Απίστευτο σκηνικό! Η Drew Barrymore μπήκε σε σάιτ γνωριμιών κι «έπεσε» πάνω στον πρώην σύζυγό της

Αυτή η ιστορία με την Drew Barrymore έχει πολλή πλάκα και καλύτερα να μη σου τύχει!

Απίστευτο σκηνικό! Η Drew Barrymore μπήκε σε σάιτ γνωριμιών κι «έπεσε» πάνω στον πρώην σύζυγό της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres βρέθηκε η διάσημη ηθοποιός και μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, μετά το διαζύγιο της με τον Will Kopelman. Αν και οι φήμες από το καλοκαίρι υποστήριζαν ότι βγαίνει με γνωστό επιχειρηματία, εκείνη επιμένει ότι είναι μόνη της, μετά και την επίσημη έκδοση του διαζυγίου της, τον περασμένο Ιούλιο. Και όχι μόνο επιμένει ότι είναι μόνη, αλλά αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε φάση, που ψάχνει να βρει νέο αγαπημένο!

Ellen DeGeneres Drew Barrymore

Αλλά αυτή η αποκάλυψη δεν είναι τίποτε μπροστά στην επόμενη που έκανε. Η Drew Barrymore παραδέχτηκε στη διάσημη παρουσιάστρια πως από μικρή ήθελε πάντα να βγει ένα ραντεβού στα «τυφλά». Αλλά την περίοδο της εφηβείας της, δεν είχε εξελιχθεί τόσο η τεχνολογία και αυτού του είδους τα ραντεβού δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση, όπως σήμερα, μέσω του διαδικτύου και των πολλών εφαρμογών και σάιτ γνωριμιών.

Drew Barrymore



Και στο σημείο αυτό αποκάλυψε την απόφασή της να το τολμήσει και να κάνει πράξη το εδώ και χρόνια απωθημένο της. Μπήκε, λοιπόν, σε μία γνωστή εφαρμογή γνωριμιών κι έφτιαξε το προφίλ της. Πού να ήξερε, όμως, τι την περίμενε στη συνέχεια. Ένα μεσημέρι ήταν στο σπίτι της με τον πρώην σύζυγό της, όταν εκείνος της είπε: «Πώς κι έφτιαξες προφίλ στην εφαρμογή αυτή;» και η ηθοποιός τα έχασε.

«Πώς το ξέρεις εσύ αυτό;» τον ρώτησε κι εκείνος τότε της απάντησε ότι του ήρθε στο κινητό, το προφίλ της!!!! Ω ναι. Οι δύο πρώην είχαν φτιάξει προφίλ στην ίδια εφαρμογή γνωριμιών και η τεχνολογία θέλησε να τους… σμίξει! Μετά από αυτό, η Drew Barrymore θέλει να σβήσει την εφαρμογή, αλλά δεν ξέρει πώς να το κάνει!

Διαβάστε επίσης

Drew Barrymore: Έξω φρενών η 5χρονη κόρη της, με τη διάσημη ηθοποιό (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved