Νίνα Λοτσάρη: Δε διστάζει να δείξει στο Instagram τις ραγάδες από τις εγκυμοσύνες της (pic)

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι είναι ακομπλεξάριστη, ποντάροντας φωτογραφία που φαίνονται οι ραγάδες από τις δύο εγκυμοσύνες της!

Νίνα Λοτσάρη: Δε διστάζει να δείξει στο Instagram τις ραγάδες από τις εγκυμοσύνες της (pic)

Αίσθηση έχει προκαλέσει η φωτογραφία, που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram η Νίνα Λοτσάρη. Η γνωστή ηθοποιός ποζάρει με μπικίνι και παρ’ όλο που θα πρέπει να εστιάσεις στο σημείο, εκείνη παραδέχεται δημοσίως ότι έχει ραγάδες, που απέκτησε από τις δύο εγκυμοσύνες της.

«Οι όμορφες ραγάδες μου στην κοιλιά (όπως φαίνεται η διχρωμία) από τις εγκυμοσύνες μου και οι κοιλιακοί μου από τις προπονήσεις μιας ζωής δικαιωματικά μου ανήκουν!» έγραψε η ηθοποιός. Ωστόσο, δεν παρέλειψε να παραδεχτεί, κάνοντας και σχετικό χιούμορ, ότι στην επίμαχη φωτογραφία έκανε photoshop για να δείχνει πιο ψηλή! Βέβαια και η ίδια να μην το παραδεχόταν, έκανε μπαμ το πείραγμα, αφού είχαν στραβώσει τα πλακάκια πίσω της.


https://www.instagram.com/p/Be7eoJzlnrn/

«Τη φωτο την ψήλωσα λίγο όμως και στράβωσε το πλακάκι γα@@το. Αφιερωμένο στα βαμπίρ που θέλουν να με κατασπαράξουν αύριο μπρρρρ» ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της. Και η αλήθεια είναι ότι η φωτογραφία αυτή προκάλεσε αίσθηση και συζητήθηκε ιδιαίτερα για το photoshop, παρ’ όλο που η ίδια το παραδέχτηκε. Και παρ’ όλο που από αυτό το ποστάρισμα, περνάει ένα ωραίο μήνυμα για τις γυναίκες, που έχουν ραγάδες (είτε τις απέκτησαν στην εγκυμοσύνη, είτε όχι) και δεν θα πρέπει να νιώθουν άσχημα ή άβολα.

Διαβάστε επίσης

Πώς θα αντιμετωπίσετε τις ραγάδες στην εγκυμοσύνη;

Μα πόσο μεγάλωσαν! Αυτές είναι οι κόρες διάσημης ελληνίδας ηθοποιού! Πάει κάπου το μυαλό σας; (εικόνα)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved