Κάντε πυτζάμα – πάρτι για τους φίλους του παιδιού σας

Όλα τα παιδιά φτάνουν στο σημείο να θέλουν κάποια στιγμή να μαζέψουν τους φίλους τους για να μείνουν στο σπίτι. Δεν χρειάζεται ούτε να τρομοκρατηθείτε, ούτε φυσικά να αρνηθείτε. Μπορεί εξάλλου να είναι πολύ διασκεδαστικό.

Κάντε πυτζάμα – πάρτι για τους φίλους του παιδιού σας

Το κλειδί για να είναι πετυχημένο ένα τέτοιο πάρτι είναι να κρατάτε χαρούμενους τους... καλεσμένους. Υπάρχει βέβαια και η λύση του να φτιάξετε ποπκορν και να τους βάλετε κάποια ωραία ταινία να δουν, αλλά αυτό θα κρατήσει λίγη ώρα.

Ετοιμάστε διάφορα πράγματα που θα μπορούσαν να φτιάξουν. Για παράδειγμα: Βάλτε τα να διακοσμήσουν μπισκότα, τα οποία θα μπορούν να φάνε αργότερα. Ή να φτιάξουν κάποια χειροτεχνία, ή να κάνουν κάποια... γλυπτά με πλαστελίνη.

Όλα τα πάρτι θέλουν διακόσμηση. Βάλτε τα παιδιά να βοηθήσουν σε αυτή, φουσκώνοντας μπαλόνια για παράδειγμα.

Παιχνίδια για το πάρτι:

Ποιος είναι στο σάκο; Είναι ένα παιχνίδι που μπορείτε να παίξετε κι εσείς μαζί τους ή και μόνα τους. Όλα τα παιδιά εκτός από ένα κρύβονται είτε σε sleeping bags ή κάτω από τα σεντόνια τους. Αλλάζουν τη φωνή τους και το παιδί που έμεινε έξω πρέπει να βρει ποιος κρύβεται που.

Μυστικές σακούλες: Βάλτε διάφορα αντικείμενα σε χαρτοσακούλες. Τρεις ή τέσσερις ανάλογα με τον αριθμό των παιδιών που βρίσκονται στο σπίτι. Χωρίστε τα σε ομάδες και η κάθε μία θα πρέπει να κάνει ένα σκετσάκι με τα αντικείμενα που έχετε μέσα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved