Nicole Kidman-Tom Cruise: Η νέα ζωή της κόρης τους, μακριά από εκείνους (pics)

Η υιοθετημένη κόρη της Nicole Kidman και του Tom Cruise κάνει τα δικά της πρώτα επαγγελματικά βήματα, μακριά από τους διάσημους γονείς της.

Nicole Kidman-Tom Cruise: Η νέα ζωή της κόρης τους, μακριά από εκείνους (pics)

Η Isabella, το χαριτωμένο ξανθό κοριτσάκι του πρώην διάσημου ζευγαριού, μεγάλωσε. Σήμερα είναι 25 χρόνων, παντρεμένη, ενώ ζει μόνιμα στο Croydon, στο Νότιο Λονδίνο. Εκεί, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στα οποία υπήρξε εκτεθειμένη από την ηλικία των 2 χρόνων, οπότε και την υιοθέτησαν οι διάσημοι γονείς της, το 1991, κάνει τα δικά της βήματα στο χώρο της μόδας.

cruise kidman 4

Η 25χρονη σχεδιάζει τη δική της σειρά t shirt, με την υπογραφή BKC (Bella Kidman Cruise), ενώ έχει ανοίξει e shop, όπου διατίθενται προς πώληση τα μπλουζάκια της. Μάλιστα, είναι σε οικονομικές τιμές και ήδη υπάρχει μεγάλο αγοραστικό ενδιαφέρον. Εξάλλου, όπως η ίδια σημειώνει, το να γίνει σχεδιάστρια, ήταν για εκείνη ένα όνειρο που είχε από μικρή.

cruise kidman 3

Και μπορεί οι γονείς της να είναι διάσημοι και οικονομικά ισχυροί, εκείνη προτίμησε να στηριχθεί στις δικές της δυνάμεις και να μη ζητήσει τη βοήθεια τους. Άλλωστε, τον τελευταίο έναν χρόνο, από τότε δηλαδή που μετακόμισε στο Νότιο Λονδίνο, θέλει να φτιάξει τη δική της ζωή, μόνη με το σύζυγο της.

cruise kidman 1



Η Isabella παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Max Parker το 2015 σε μία τελετή της Σαϊεντολογίας, όπου δεν είχαν βρεθεί οι γονείς της. Η Nicole Kidman την ίδια περίοδο που έγινε ο γάμος, βρισκόταν στο Λονδίνο (εκεί έγινε η τελετή, στα κεντρικά γραφεία της εκκλησίας της Σαϊεντολογίας) για τα γυρίσματα ταινίας, αλλά προτίμησε να μην παραβρεθεί, για προσωπικούς λόγους. Με την κόρη της, πάντως, οι σχέσεις τους είχαν αποκατασταθεί πριν το γάμο. Όσο για τον Tom Cruise μπορεί να μην πήγε στο γάμο, όμως, έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, για να πληρώσει τα έξοδα.

cruise kidman 2



Για την ιστορία, το 2001 όταν το ζευγάρι πήρε διαζύγιο, τα δύο υιοθετημένα παιδιά τους (έχουν υιοθετήσει κι έναν γιο, τον Connor) ακολούθησαν τον πατέρα τους, ενώ λίγο αργότερα, ασπάστηκαν τη Σαϊεντολογία. Άλλωστε, αυτός ήταν και ο λόγος που χώρισε ο Tom Cruise με τη Nicole Kidman, αφού εκείνη ως πιστή Καθολική, δεν ήθελε να ακούει για το σενάριο αυτό. Όπως θα θυμάστε, η Σαϊεντολογία ήταν ο λόγος και για τον χωρισμό του ηθοποιού με την Katie Holmes, αφού και εκείνη δεν ήθελε η κόρη τους, Suri να ασπαστεί την αίρεση.

Διαβάστε επίσης

Tom Cruise: Η άγνωστη κόρη του και η ζωή της στην Αγγλία

Δημοφιλής σταρ του Χόλιγουντ: «Η ταινία είναι ένα γράμμα αγάπης στα υιοθετημένα μου παιδιά»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved