Βάσω Λασκαράκη: Δείτε την κόρη της να ετοιμάζει τα πιο νόστιμα μηλοπιτάκια

Η Βάσω Λασκαράκη, είναι απλά μια υπέροχη μαμά σαν όλες εμάς!

Βάσω Λασκαράκη: Δείτε την κόρη της να ετοιμάζει τα πιο νόστιμα μηλοπιτάκια

Το τελευταίο διάστημα τυγχάνει να ακολουθούμε τακτικά την Βάσω Λασκαράκη και όσο την παρακολουθούμε τόσο πολύ ανακαλύπτουμε το πόσο υπέροχη μαμά είναι.

Αν και η ζωή της και η καθημερινότητά της, ήρθε «τούμπα» μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η ίδια προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και μοιράζει τη ζωή της στη δουλειά και την αξιολάτρευτη κόρη της Εύα, που ομολογουμένως της αφιερώνει στην κυριολεξία όλο της το χρόνο.

vasolaskaraki 31 1 2018 22 48 30 993

Η Βάσω Λασκαράκη, μπορεί να τρέχει στα γυρίσματα της σειράς «Το Σόι σου» που πρωταγωνιστεί, στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, όμως όλος ο υπόλοιπος χρόνος της ανήκει στην Εύα. Δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, Instagram stories που οι δυο τους παίζουν με κάρτες ή παίζουν ποδόσφαιρο στο χολ του σπιτιού τους.

Αυτή τη φορά, η Βάσω Λασκαράκη, δημοσίευσε μια σειρά από μικρά στιγμιότυπα που δείχνουν την Εύα να φτιάχνει μηλοπιτάκια με τη μαμά της. Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες στην παρακάτω gallery, η Εύα είναι ανεβασμένη στον πάγκο της κουζίνας και στη μία εικόνα κοσκινίζει το αλεύρι ενώ στην άλλη βουτυρώνει τα φορμάκια για να ψηθούν τα μηλοπιτάκια.

Η τρίτη και τελευταία φωτογραφία, δείχνει τα λαχταριστά μηλοπιτάκια να έχουν ψηθεί, να έχουν ξεφορμαριστεί και να έχουν διακοσμηθεί. Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς ένα μηλοπιτάκι από τα χέρια της Εύας και της μαμάς της θα το τρώγαμε.

Διαβάστε επίσης:

Βάσω Λασκαράκη: Μαμά και κόρη παίζουν στο σπίτι & ρίχνουν το Instagram - Δείτε τα βίντεο

Βάσω Λασκαράκη: Η φουσκωμένη κοιλίτσα, το παγωτό και η αλλαγή στα μαλλιά της

Βάσω Λασκαράκη: Έκανε τατουάζ το όνομα της κόρης της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved