«Γεννάω 7 Απριλίου» η αποκάλυψη και οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου της

Δεν κρύβει το άγχος της και αποκαλύπτει ότι μαμά και πεθερά θα τη βοηθήσουν τις πρώτες μέρες στο σπίτι με το μωρό!

«Γεννάω 7 Απριλίου» η αποκάλυψη και οι λεπτομέρειες για τη γέννηση του γιου της

Με μια φωτογραφία που τη δείχνει ξαπλωμένη στον καναπέ αγκαλιά με τον αγαπημένο της αρραβωνιαστικό η μέλλουσα -για πρώτη φορά μαμά- αποκαλύπτει πότε θα γεννήσει και γιατί φεύγει από την πόλη που μένει.

chiaraferragni 30 1 2018 22 36 52 876

«Ανυπομονώ για εκείνες τις στιγμές που θα ζήσω στο Los Angeles στο σπίτι μου με τον Fedez. Και αφού αρκετοί από εσάς με ρωτάτε, ορίστε μερικές απαντήσεις. Ο Fede, η Matilda και εγώ φεύγουμε αυτή την Πέμπτη και σχεδιάζουμε να μείνουμε στο Los Angeles για τους επόμενους 3 μήνες (2 μήνες πριν γεννήσω τον Leo και έναν μήνα εκεί μαζί του). Υποτίθεται ότι θα έρθει στον κόσμο στις 7 Απριλίου και εμείς απλά ζούμε για εκείνη τη μέρα. Η μαμά μου, οι αδερφές μου και οι γονείς του Fede θα έρθουν τον Μάρτιο στο Los Angeles για να είναι κοντά μας. Είμαστε τρομερά ενθουσιασμένοι αλλά επίσης και νευρικοί για όλες αυτές τις αλλαγές. Σταυρώστε τα δάχτυλά σας για εμένα!», έγραψε η Chiara Ferragni στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ferragni, πρώην φοιτήτρια της Νομικής, περιμένει το πρώτο της παιδί από τον ράπερ αρραβωνιαστικό της Fedez. Της έκανε πρόταση γάμου στα 30α της γενέθλια κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στην Ιταλία. Τέσσερις μήνες μετά, η ίδια κατέκτησε την 1η θέση στο Forbes στην κατηγορία της μόδας.

Διαβάστε επίσης:
«Φοβάμαι»: Το μήνυμα και η φωτογραφία λίγο πριν φέρει στον κόσμο τον γιο της (pics)

Για πρώτη φορά μας δείχνει 3D υπέρηχο του μωρού της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved