Θα συγκινηθείτε! Μαμά μετέτρεψε την αναπηρική καρέκλα της κόρης της σε άμαξα της Σταχτοπούτας (vid)

Ποιος είπε ότι η «μαγεία» υπάρχει μόνο στα παραμύθια;

Θα συγκινηθείτε! Μαμά μετέτρεψε την αναπηρική καρέκλα της κόρης της σε άμαξα της Σταχτοπούτας (vid)

Η τρίχρονη Roslyn Breen λατρεύει την Disney, έτσι η μαμά της ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό για εκείνη με αφορμή το Halloween. Η Roslyn, ήθελε να μεταμφιεστεί στην αγαπημένη της πριγκίπισσα της Disney, τη Σταχτοπούτα, έτσι η μητέρα της μετέτρεψε το αναπηρικό της καροτσάκι στη δική της μαγική άμαξα.

Φτιάχνοντας μια από τις ωραιότερες αποκριάτικες στολές που έχουμε δει ποτέ, η μαμά της Roslyn είπε στο Fox 17. «Η Ros θα είναι για πάντα η μικρή μου πριγκίπισσα. Αγαπά την Disney, έτσι η Σταχτοπούτα ήταν σίγουρα κάτι που ήξερα ότι ήθελε να γίνει!».

Η μαμά της Roslyn, έφτιαξε την άμαξα ολομόναχη χρησιμοποιώντας υλικά από τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση που είχε στο σπίτι της. Λαμπάκια, κορδέλες, λευκές γιρλάντες κ.α. «Ήθελα να τραβήξει την προσοχή όχι εξαιτίας του προβλήματός της, αλλά επειδή θα ήταν όμορφη και εντυπωσιακή. Ήθελα να τραβήξει την προσοχή με θετικό τρόπο», είπε η μητέρα της.

Αν κρίνουμε από το χαμόγελο της Roslyn στο παρακάτω βίντεο, είμαστε σίγουρες ότι η ίδια το απόλαυσε όσο τίποτε άλλο στη ζωή της και εκείνη η μέρα θα της μείνει αξέχαστη. Δείτε στο βίντεο τη στολή, τη δική της αντίδραση αλλά και των περαστικών που σταματούσαν να βγάλουν μια φωτογραφία μαζί της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved