Jennifer Garner: Αποδέχτηκε την «καυτερή» πρόκληση και το διαδίκτυο κλαίει από τα γέλια (vid)

Η Jennifer Garner αναδεικνύεται στην πιο αστεία persona του Instagram και όχι άδικα.

Jennifer Garner: Αποδέχτηκε την «καυτερή» πρόκληση και το διαδίκτυο κλαίει από τα γέλια (vid)

Μετά το γνωστό #IceBucketChallenge, έρχεται μία νέα πρόκληση, που έχει κατακτήσει τα social media τις τελευταίες μέρες. Πρόκειται για το #ALSPepperChallenge, δηλαδή, ο ένας προκαλεί τον άλλο να φάει on camera, μία καυτερή πιπεριά. Το #ALSPepperChallenge ξεκίνησε από τον γνωστό αθλητικογράφο στις ΗΠΑ Tom Haberstroh, του οποίου η μητέρα διαγνώστηκε τον περασμένο Οκτώβριο, με μία σπάνια ασθένεια. Και με τη νέα αυτή «πρόκληση» έχουν ως σκοπό να μαζευτούν όσα περισσότερα χρήματα για τη θεραπεία της.

Και μπορεί η νέα αυτή πρόκληση να μην είναι δροσερή, αλλά ιδιαίτερα… καυτερή, όμως, βρήκε αμέσως ανταπόκριση. Και ανάμεσα σε αυτούς, που αποδέχτηκαν να φάνε μία καυτερή πιπεριά είναι και αρκετοί σταρ, όπως ο Shaquille O'Neal. Η τελευταία, που πήρε τη σκυτάλη, ήταν η Jennifer Garner και ομολογουμένως, χάρισε στους followers της άφθονο γέλιο.

Η 45χρονη ηθοποιός δεν είχε δοκιμάσει, όπως είπε ξανά καυτερή πιπεριά, αλλά το έκανε με μεγάλη χαρά κι ενθουσιασμό. Δοκίμασε, λοιπόν, την πιπεριά, αλλά κάηκε και στο τέλος κατέληξε να πίνει νερό από το λάστιχο. Το όλο σκηνικό έκανε τους χρήστες του Instagram να γελάσουν με την ψυχή τους.

Δείτε και θα καταλάβετε.

Διαβάστε επίσης

Είναι ήδη Χριστούγεννα για την Jennifer Garner! Το post που ανέβασε και «σάρωσε» στο Instragram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved