Γνωρίστε την πιο «ξινισμένη» και πλέον, πλούσια γάτα του κόσμου (pics)

Είναι η Grumpy Cat κι εδώ και λίγες μέρες, είναι και με το νόμο, η πιο πλούσια γάτα του κόσμου!

Γνωρίστε την πιο «ξινισμένη» και πλέον, πλούσια γάτα του κόσμου (pics)

Η Grumpy Cat είναι η πιο διάσημη γάτα σε όλο τον κόσμο. Η φήμη της ξεκίνησε το 2012 τυχαία, όταν ο αδελφός της ιδιοκτήτριάς της ανέβασε στο διαδίκτυο ένα βίντεο της. Αμέσως, η γάτα με το πιο τσαμπουκαλεμένο ύφος σε κατοικίδιο, έγινε viral. Άπαντες σχολίαζαν το απίστευτο ύφος της, δίνοντάς της τον τίτλο της πιο «ξινισμένης» γάτας. Και άπαντες μιμήθηκαν την ξινίλα της.

grumpy cat 8



Μέχρι και ο Barack Obama συχνά πυκνά έπαιρνε το ύφος της Grumpy Cat. Κι επειδή Αμερική είναι αυτή, οι πρώτες επαγγελματικές προτάσεις έφτασαν. Η πιο ενδιαφέρουσα, κυρίως από οικονομικής πλευράς, ήταν εκείνη γνωστής εταιρίας προϊόντων καφέ, που θέλησαν να δανειστούν το πρόσωπο της Grumpy Cat για τη σειρά «Grumppuccino». Μάλιστα, κατέβαλαν στην ιδιοκτήτρια της, η οποία ήταν σερβιτόρα στο επάγγελμα, 150 χιλιάδες δολάρια.

grumpy cat 6

Ωστόσο, η εταιρία παραβίασε τους όρους συμβολαίου και καταχρηστικά, χρησιμοποίησε το πρόσωπο της γάτας και σε άλλα προϊόντα της. Η οικογένεια της γάτας κατέφυγε στα δικαστήρια και μετά από 2 χρόνια έντονης δικαστικής διαμάχης, βγήκε η απόφαση όπου δικαιώνει τη διάσημη γάτα και την ιδιοκτήτριά της. Μάλιστα, το δικαστήριο αποφάσισε ότι η εταιρία θα πρέπει να καταβάλλει ως αποζημίωση το ποσό των 710 χιλιάδων δολαρίων!!!

Έτσι, και με το νόμο η Grumpy Cat, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Tardar Sauce, είναι η πιο πλούσια γάτα στον κόσμο. Όσο για το ξινισμένο ύφος της, αυτά οφείλονται στο ότι πάσχει από νανισμό και προγναθισμό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες της διάσημης γάτας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved