Διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία-υπερπαραγωγή, όπου θηλάζει το γιο της (pics)

Η διάσημη τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το θηλασμό του γιου της.

Διάσημη τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφία-υπερπαραγωγή, όπου θηλάζει το γιο της (pics)

Αλλά επειδή πρόκειται για μία σταρ μαμά, δεν θα μπορούσε να ανεβάσει μία απλή φωτογραφία, κουρασμένης μαμάς που θηλάζει το μωρό της. Ενδεχομένως και να ήθελε να περάσει το μήνυμα, ότι ακόμη και οι σταρ, θηλάζουν. Ποιο ακριβώς ήταν το σκεπτικό της, δεν θα το μάθουμε.


https://www.instagram.com/p/Bebq1fIlCUz/

Ωστόσο, ακόμη κι έτσι, η Heidi Montag, το απόγευμα της Παρασκευής (26/1) μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, στο Instagram τα συναισθήματά της, για τη μητρότητα και το θηλασμό. «Η μεγαλύτερη απόλαυση κι ευλογία. Ο άγγελός μου με παρασέρνει σε μία εντελώς νέα και δυνατή εμπειρία» έγραψε χαρακτηριστικά η 31χρονη τραγουδίστρια.


https://www.instagram.com/p/BbvCWh9D2op/

Και συνέχισε: «Νιώθω τόση αγάπη, που δεν την είχα ποτέ σκεφτεί. Αγαπώ, υποστηρίζω και εκτιμώ τις γυναίκες περισσότερο από ποτέ. Ο Θεός, πραγματικά, έχει κάνει τις γυναίκες να είναι εξαιρετικές». Και ολοκλήρωσε με ένα τελευταίο μήνυμα «Αγαπώ το θηλασμό».

Η Heidi Montag και ο σύζυγος της Spencer Pratt, μετά από 9 χρόνια γάμου (παντρεύτηκαν το 2008) έγιναν για πρώτη φορά γονείς, τον περασμένο Οκτώβριο. Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε εξομολογηθεί πόσο ευλογημένη ένιωθε για τον ερχομό του γιου τους, καθώς προσπαθούσαν για πολύ καιρό να αποκτήσουν ένα παιδί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved