Η διάσημη ηθοποιός απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το μήνυμα της «ραγίζει» καρδιές

Αυτή είναι η έβδομη αποβολή για τη διάσημη ηθοποιό.

Η διάσημη ηθοποιός απέβαλε στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το μήνυμα της «ραγίζει» καρδιές

Πριν 3 μήνες ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού της, στο Instagram ότι περιμένει παιδί, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι είναι κοριτσάκι. Μάλιστα, τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης τα είχε συνοδεύσει με μία γλυκιά φωτογραφία, όπου η ίδια ήταν ξαπλωμένη στο κρεβάτι και στην κοιλίτσα της είχε ξαπλώσει η σκυλίτσα της. «Τα κορίτσια μου», είχε γράψει χαρακτηριστικά η ηθοποιός, η οποία δεν έκρυβε τη χαρά της, που θα γινόταν και πάλι μανούλα, μετά από 15 χρόνια. Κι έχοντας, όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα η ίδια, προηγουμένως έξι αποβολές.


https://www.instagram.com/p/BdtSkZkDoal/



Δυστυχώς, για την όμορφη Vanessa Marcil και το σύντροφό της, MC, η εγκυμοσύνη δεν είχε ευτυχή κατάληξη και η όμορφη πρωταγωνίστρια της σειράς, «The Las Vegas» ανακοίνωσε, μέσω Instagram ότι έχασε το μωρό που περίμενε. Τη θλιβερή είδηση τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό και συνάμα ενθαρρυντικό μήνυμα, για τις γυναίκες που βρέθηκαν, βρίσκονται και ενδεχομένως να βρεθούν στην ίδια θέση. Και όπως τονίζει: «Δεν είναι μόνες τους».


https://www.instagram.com/p/BeZiHGKjunc/

Η ηθοποιός ζητά, επίσης, από τον Τύπο να δείξουν διακριτικότητα στις δύσκολες αυτές ιδιωτικές στιγμές που περνά με το σύντροφό της. Το, δε, μήνυμα το συνόδευσε με μία τρυφερή φωτογραφία, όπου με τον αγαπημένο της βρίσκονται στην παραλία κι εκείνος τη φιλά τρυφερά. Η Vanessa Marcil, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη νεανική σειρά, Beverly Hills, έχει αποκαλύψει ότι στο παρελθόν είχε έξι αποβολές, αλλά ποτέ δεν το έβαλε κάτω. Εξάλλου, όπως έχει δηλώσει, θέλει πολύ να αποκτήσει το παιδί του αγαπημένου της, με τον οποίο αρραβωνιάστηκαν το 2015.


https://www.instagram.com/p/BbdM7kljA-v/

Η 49χρονη ηθοποιός έχει έναν 15χρονο γιο από τη σχέση της με τον Brian Austin Green, με τον οποίο υπήρξαν και συμπρωταγωνιστές στο Beverly Hills.

Διαβάστε επίσης

Μετά από 6 αποβολές η πασίγνωστη ηθοποιός θα γίνει επιτέλους μαμά

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved