Don Johnson: Το απίστευτο σχόλιο για τη σχέση της κόρης του, Dakota με τον Chris Martin

Ο έρωτας της Dakota Johnson με τον Chris Martin, είναι το νέο αγαπημένο θέμα των αμερικανικών tabloids.

Don Johnson: Το απίστευτο σχόλιο για τη σχέση της κόρης του, Dakota με τον Chris Martin

Η όμορφη νεαρή ηθοποιός το τελευταίο διάστημα είναι ερωτευμένη με τον πρώην σύζυγο της Gwyneth Paltrow. Μάλιστα, το νέο ζευγάρι της showbiz έχει απαθανατιστεί σε βραδινές εξόδους, όπου κανείς από τους δύο δεν έκανε κάποια προσπάθεια να κρυφτεί. Άλλωστε, όπως τονίζουν άνθρωποι που τους ζουν από κοντά, λένε ότι πρόκειται για ένα ερωτευμένο ζευγάρι, πολύ ταιριαστό και πολύ ερωτευμένο.

dakota johnson 2



Και ας τους χωρίζουν κάποια χρόνια, αφού ο διάσημος τραγουδιστής είναι 40 χρόνων και εκείνη μόλις 28! «Η σχέση τους είναι σοβαρή. Αν και δεν είναι πολύ καιρό μαζί, γνωρίζει καλά ο ένας τον άλλον και νιώθουν πολύ άνετα μεταξύ τους. Λες και είναι μαζί για χρόνια» δήλωσε μία πηγή από το φιλικό τους περιβάλλον, στο περιοδικό Us Magazine.

Έτσι, εύκολα συμπεραίνει κάποιος ότι ο νέος αυτός έρωτας, ήρθε για να μείνει, έχοντας μέλλον μπροστά του. Τι λέει, όμως, ο πατέρας της Dakota Johnson, Don; Ο διάσημος ηθοποιός, έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη του, την οποία απέκτησε από το γάμο του με τη Melanie Griffith και είναι δίπλα της, σε κάθε της επαγγελματικό και προσωπικό βήμα. Και για τη νέα σχέση της κόρης του, τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι στην τελετή των National Television Awards, όπου και έδωσε το παρών του.

dakota johnson 1

Και η απάντηση που έδωσε ο 68χρονος ηθοποιός, ξάφνιασε. «Ναι, έμπλεξε (σ.σ. η κόρη του)… Έτσι, δεν είναι;» είπε αρχικά. Και πρόσθεσε, ότι η Dakota είναι μεγάλο κορίτσι και μπορεί να χειριστεί την εαυτό της και να γνωρίζει τι είναι καλό για εκείνη και τι όχι. Αν εγκρίνει τον «γαμπρό» ή όχι, απέφυγε να απαντήσει ευθέως. Αλλά μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας, έτσι δεν είναι;

Διαβάστε επίσης

Dakota Johnson: Η στενή σχέση με τις δύο μικρότερες αδελφές της από τους γάμους των γονιών της

Η σταρ άφησε τον αρραβωνιαστικό της και πήγε διακοπές με τον πρώην και τα παιδιά τους (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved