Το σπίτι της Hilary Duff μας εντυπωσίασε: Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του

Από όσα σπίτια έχουμε δει και σας έχουμε δείξει, ομολογουμένως το σπίτι της Hilary Duff είναι το ωραιότερο!

Το σπίτι της Hilary Duff μας εντυπωσίασε: Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του

H Hilary Duff πρόσφατα ανακαίνισε το σπίτι της στο Los Angeles και όπως φαίνεται γνωρίζει καλά πώς να συνδυάζει τα τολμηρά μοτίβα με τις παστέλ αποχρώσεις. Η νεαρή ηθοποιός άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στο Better Homes & Gardens, και ειλικρινά, εντυπωσιαστήκαμε τόσο από τη διακόσμηση όσο και από τα φωτεινά και απαλά χρώματα που διάλεξε για το σπίτι της.

Παρόλο που το σπίτι της είναι η επιτομή της απλότητας, η Hilary είπε στο περιοδικό ότι, ό,τι επιλογές κάνει για το σπίτι τις κάνει πάντοτε έχοντας στο μυαλό τον 5χρονο γιο της, Luca. «Αυτό το σπίτι είναι ένα ιερό για μένα και τον Luca , γι 'αυτό πάντα ό,τι αγοράζω το αγοράζω έχοντάς τον στο μυαλό μου», είπε και συνέχισε, «Το παιδί μου σέβεται τα υπάρχοντά μας, αλλά θέλω να είναι σε θέση να μπορεί να παίζει και να κάνουν άλλα παιδικά πράγματα εδώ». Είδατε; Ακόμη και οι διασημότητες όταν ετοιμάζουν ένα σπίτι σκέφτομαι πάντα πώς θα το κάνουν πρακτικό και kids friendly για τα παιδιά τους.

Βέβαια δεν περιμέναμε τίποτε λιγότερο από τη Hilary Duff, έχει δείξει αρκετές φορές ότι ο γιος της είναι η μόνη προτεραιότητά της. Εκτός λοιπόν από τους εσωτερικούς χώρους που του έχει αφιερώσει, έχει δημιουργήσει και δυο ξύλινα σπιτάκια δίπλα στην πισίνα, που με νεροτσουλήθρα, μπορεί ο μικρός Lucas να βρεθεί μέσα σε αυτή κάνοντας βουτιές με τους φίλους του.

Το σπίτι της το ανακαίνισε με τη βοήθεια των σχεδιαστών εσωτερικών χώρων, Shannon Wollack και Brittany Zwickl από το Studio Life.Style.

Δείτε τις υπέροχες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

πηγή φωτογραφιών: Better Homes & Gardens

Δείτε επίσης:
Μείναμε με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τις φωτογραφίες από τη βίλα του Gordon Ramsay

Sandra Bullock: Αγόρασε ένα συγκλονιστικό σπίτι και σου έχουμε φωτογραφίες

Eva Longoria: Μόλις δεις τις φωτογραφίες του νέου της σπιτιού, θα καταλάβεις γιατί άφησε το παλιό

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved