Ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει! Το δώρο που έκαναν στην Kim για τη νεογέννητη κόρη της θα το ζηλέψετε

Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς το ζηλέψαμε!

Ό,τι πιο όμορφο έχουμε δει! Το δώρο που έκαναν στην Kim για τη νεογέννητη κόρη της θα το ζηλέψετε

Η Kim Kardashian πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Αν και δεν χάρηκε το γεγονός ότι δεν κατάφερε να κυοφορήσει η ίδια το τρίτο της παιδί, πλέον το κρατά στην αγκαλιά της και προσπαθεί να δεθεί μαζί του.

Όπως η ίδια αποκάλυψε η Chicago West, έτσι όπως επέλεξε με τον σύζυγό της Kanye West, έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα της οικογένειας επάνω της και τα μικρότερα αδέρφια της, προσπαθούν όσο μπορούν να φροντίσουν με τον δικό τους τρόπο, το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους.

Τις τελευταίες μέρες η Kim δέχεται αρκετά δώρα από φίλους και συγγενείς που της εύχονται να είναι καλότυχο το τρίτο της μωρό. Ανθοδέσμες, ρούχα, παπουτσάκια είναι μόνο λίγα από τα δώρα που έχει δεχθεί όλες αυτές τις μέρες. Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση, ήταν το δώρο που δέχτηκε και δημοσίευσε φωτογραφία σε Instagram story.

Αν και στην αρχή πιστεύαμε ότι πρόκειται για παιχνίδι, με λίγη παραπάνω παρατηρητικότητα καταλάβαμε ότι πρόκειται για έναν ροζ μονόκερο από ροζ τριαντάφυλλα και μικρές λευκές μαργαρίτες. Δεν ξέρουμε για εσάς, πάντως εμείς το ζηλέψαμε και είναι μία από τις ωραιότερες και πιο πρωτότυπες ανθοδέσμες που έχουμε δει ποτέ.

Δείτε τη και εσείς στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved