Το γνωστό ζευγάρι αποκάλυψε το όνομα της κόρης του στο baby shower που διοργάνωσε

Ένα γιορτινό και …λουλουδάτο baby shower για την κόρη που περιμένει, πραγματοποίησε το διάσημο ζευγάρι, αποκαλύπτοντας και το όνομα που θα της δώσει.

Το γνωστό ζευγάρι αποκάλυψε το όνομα της κόρης του στο baby shower που διοργάνωσε

Τα λουλούδια ήταν το βασικό θέμα του baby shower που έγινε το περασμένο Σάββατο στο Μαλιμπού. Ο γνωστός τραγουδιστής με τη σύζυγό του είχαν φροντίσει ώστε το όνομα που έχουν επιλέξει για την κόρη τους να είναι ευδιάκριτο από κάθε σημείο.

Και πώς θα μπορούσε άλλωστε να μην είναι, αφού το «Mia», - αυτό είναι το όνομα της κόρης τους που θα γεννηθεί περίπου τον Μάρτιο- ήταν σχηματισμένο με τεράστια γράμμαρα από λουλούδια στην είσοδο του χώρου που γινόταν το baby shower.

mia2

Η μέλλουσα μητέρα, April Love Geary, είχε επιλέξει για την περίσταση ένα φλοράλ φόρεμα των Dolce and Gabbana ενώ ο σύζυγός της Robin Thicke ήταν ντυμένος στα λευκά.

mia

«Η σημερινή μέρα ήταν απλά τέλεια» σχολίασε η εγκυμονούσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενη στο baby shower.


https://www.instagram.com/p/BeM1TFFnVCc/


Μεταξύ των καλεσμένων ήταν και η Paris Hilton που πρόσφατα αρραβωνιάστηκε.

mia1

Η Mia θα είναι το πρώτο παιδί για την April Love Geary αλλά το δεύτερο παιδί για τον Thicke, καθώς έχει ήδη ένα γιο , τον 7 χρονο Julian Fuego με την πρώην σύζυγό του Paula Patton.

Διαβάστε επίσης

Βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δημοσιεύει selfie με φουσκωμένη κοιλίτσα
Η γνωστή μανούλα ποζάρει γυμνή και έγκυος με αφορμή τα 23α της γενέθλια (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved