Συγκλονίζει η κόρη του Ewan McGregor: Τον κατηγορεί ότι τους εγκατέλειψε, με ένα τραγούδι (vid)

Με ένα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο τραγούδι η κόρη του Ewan McGregor, τον κατηγορεί για τον χωρισμό με τη μητέρα της.

Συγκλονίζει η κόρη του Ewan McGregor: Τον κατηγορεί ότι τους εγκατέλειψε, με ένα τραγούδι (vid)

Σαν κεραυνός εν αιθρία «έπεσε», πριν λίγους μήνες η είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός χωρίζει με την επί 23 χρόνια σύζυγό του, Eve Mavrakis επειδή ερωτεύτηκε νεαρή συνάδελφο του. Για την ακρίβεια, ο Ewan McGregor ερωτεύτηκε στα γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς, τη νεαρή ηθοποιό Mary Elizabeth Winstead. Μάλιστα, τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησαν και οι πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες του ζευγαριού, με δημόσια φιλιά.

ewan mcgregor 3



Ο χωρισμός με την ελληνικής καταγωγής σύζυγό του ήταν αναπόφευκτος, ενώ πολλοί κατηγόρησαν τον ηθοποιό για «εγκατάλειψη» της οικογένειας του. Εξάλλου, το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του αμερικανικού Τύπου, την Παρασκευή (19/1) ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου κι επίσημα, κάνοντας λόγο για αγεφύρωτες διαφορές, με την εν διαστάσει σύζυγό του. Και ζήτησε την κοινή επιμέλεια των παιδιών.

ewan mcgregor 2



Η Eve Mavrakis από την άλλη, ζητά την αποκλειστική επιμέλεια και ο πατέρας να τα επισκέπτεται, κατόπιν συνεννοήσεως. Την ίδια στιγμή, η 15χρονη κόρη του πρώην ζευγαριού ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram ένα τραγούδι δικό της, όπου κατηγορεί τον πατέρα της, που τους εγκατέλειψε για μία άλλη γυναίκα. Τα λόγια της Esther συγκλονίζουν. «Οι φωτογραφίες εκείνες (σ.σ. αναφέρεται στις παπαράτσι φωτογραφίες με το φιλί) με έκαναν να κλαίω» λέει σε κάποιο σημείο. Λίγο παρακάτω λέει ότι τους κατέστρεψε και η ίδια δεν ξέρει, αν μπορεί αν τον συγχωρήσει. Το, δε, ειρωνικό της ιστορίας είναι ότι οι επίμαχες φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν ανήμερα των γενεθλίων της, με το 15χρονο κορίτσι να λέει χαρακτηριστικά: «Χρόνια μου πολλά, έτσι»;

ewan mcgregor 4



Και να σκεφτεί κανείς, ότι λίγες μέρες πριν και συγκεκριμένα στην απονομή για τις «Χρυσές Σφαίρες» ο ηθοποιός αφιέρωσε το βραβείο τόσο στην πρώην σύζυγό του και τα παιδιά τους, όσο και στη νυν σύντροφό του!

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο.

Διαβάστε επίσης

Ο διάσημος ηθοποιός εγκατέλειψε την οικογένεια του και απολαμβάνει το νέο του έρωτα

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved