Αυτό παθαίνει ένας άνδρας που προσβάλλει τη γυναίκα του και μάλιστα χωρίς λόγο (pics)

Τα ήθελε και τα έπαθε θα πούμε εμείς!

Αυτό παθαίνει ένας άνδρας που προσβάλλει τη γυναίκα του και μάλιστα χωρίς λόγο (pics)

Όχι, επειδή ήμαστε γυναίκες... αλλά γιατί καλέ μου προσβάλλεις τη γυναίκα σου; Εκείνη που φροντίζει να μη σου λείπει τίποτε; Εκείνη που καθαρίζει και μαζεύει το σπίτι για να το βρίσκεις και εσύ καθαρό ώστε αν καλέσεις φίλους ανά πάσα ώρα και στιγμή να μην τρέχει πανικόβλητη; Εκείνη που σου μαγειρεύει και βρίσκεις πάντα φαγάκι στην κατσαρόλα όταν γυρνάς από τη δουλειά;

Εκείνη που σου πλένει και σου σιδερώνει τα ρούχα για να μοσχομυρίζεις όταν βγαίνεις έξω; Αυτό το λάθος έκανε και ο κύριος παρακάτω.

Έκανε το λάθος να την αποκαλέσει προσωπική του παρασκευάστρια σάντουιτς κάτι που η ίδια δεν βρήκε καθόλου αστείο. Έτσι λοιπόν ως εκδίκηση του έφτιαξε, τι άλλο φυσικά, ένα σάντουιτς!

santoyis plaka sizigou

Το τύλιξε, το ετοίμασε να το πάρει στη δουλειά του (όπως έκανε κάθε μέρα άλλωστε) και το έβαλε στον ψυγείο. Ο σύζυγός της το πήρε, το έβαλε στην τσάντα του και όταν ήρθε η ώρα του διαλείμματος έκατσε να το φάει. Μια δυσάρεστη έκπληξη όμως τον περίμενε. Το τυράκι, ήταν ακόμη τυλιγμένο στη διάφανη ζελατίνα και μέσα υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε «Δεν λυπάμαι!».

Όπως φαίνεται και οι δύο έχουν μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. Ίσως αυτό τον κάνει να σκεφτεί από δω και πέρα να ετοιμάζει μόνος του το σάντουιτς για τη δουλειά για να μην βρεθεί ξανά προ εκπλήξεων!

santouitw
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved