Η απίστευτη εμφάνιση της οικογένειας Beckham που μας άφησε άφωνους

Κανείς δεν μπορεί να συγκριθεί με την οικογένεια του David Beckham, ούτε καν η οικογένεια της Kim Kardashian!

Η απίστευτη εμφάνιση της οικογένειας Beckham που μας άφησε άφωνους

Όταν έρχεται η στιγμή να σχολιάσουμε διάσημες οικογένειες, όπως προαναφέραμε, καμιά δεν μπορεί να συγκριθεί με την οικογένεια του David Beckham.

Την Πέμπτη (18 Ιανουαρίου) το πρωί, ο David, η Victoria και ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας Brooklyn, εμφανίστηκαν στο ανδρικό σόου μόδας της Louis Vuitton στο Παρίσι, αφήνοντας τους θαυμαστές τους άφωνους στην κυριολεξία.

Οι τρεις τους, φορούσαν πανομοιότυπα παλτό και παντελόνια για το event, αλλά το χαβανέζικο κόκκινο πουκάμισο του Brooklyn ήταν εκείνο που τράβηξε όλα τα βλέμματα επάνω του. Οι τρεις τους, κάθισαν στην πρώτη σειρά του fashion show και όπως ήταν φυσικό έλαμψαν με την παρουσία τους και οι φωτογράφοι δεν σταμάτησαν να τους φωτογραφίζουν.

Η Victoria επίσης μοιράστηκε και μια backstage φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Louis Vuitton, Kim Jones, σχολιάζοντας: «Μια συναισθηματική ημέρα για τον Kim, πόσο χαρούμενη που ήμουν εκεί για εσένα. Φιλιά από το Παρίσι», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ταγκ και τα ονόματα του συζύγου της και του γιου της.


https://www.instagram.com/p/BeF7QdIF7vY/

Δυστυχώς από τις φωτογραφίες έλειπε η υπόλοιπη οικογένεια -ο Romeo, ο Cruz και η αξιολάτρευτη Harper- αλλά η Victoria σίγουρα θα μοιραστεί αρκετές φωτογραφίες από οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά της σύντομα!

Ως τότε απολαύστε τις φωτογραφίες από τη δική τους εμφάνιση που κάνουν το γύρο του διαδικτύου από χθες το βράδυ!

Διαβάστε επίσης:
David Beckham: Είναι αυτή η πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του; (pics)

Victoria-David Beckham: Είδαμε το τεράστιο δεντρόσπιτο για τα παιδιά τους και τρίβουμε τα μάτια μας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved