Tribute στην οικογένεια της Kim Kardashian και του Kanye West μετά τον ερχομό της κόρης τους (pics)

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν η Kim Kardashian και ο Kanye West και είπαμε να θυμηθούμε οικογενειακές στιγμές του ζευγαριού, με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του.

Tribute στην οικογένεια της Kim Kardashian και του Kanye West μετά τον ερχομό της κόρης τους (pics)

Κατά ένα μέλος μεγάλωσε η οικογένεια της πιο διάσημης ριάλιτι πρωταγωνίστριας, καθώς η παρένθετη μητέρα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με την Kim Kardashian να μην κρύβει τη χαρά της, για τον ερχομό της δεύτερης κόρης της.

kim kardashian oikogeneia 9

«Ο Kanye και εγώ είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε τον ερχομό της υγιούς και όμορφης κόρης μας. Είμαστε ευγνώμονες στην παρένθετη μητέρα μας που έκανε τα όνειρα μας πραγματικότητα με το καλύτερο δώρο που μπορούσε να μας δώσει, αλλά και στους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες για την ειδική φροντίδα. Η North και ο Saint είναι ενθουσιασμένοι που θα γνωρίσουν την μικρή τους αδερφή», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η οικογένεια περίμενε με αγωνία τον ερχομό του μωρού, ενώ όπως η ίδια έχει τονίσει τα δύο της παιδιά και κυρίως, η μεγαλύτερη κόρη της, North είχε ξετρελαθεί στην ιδέα ότι θα έχει και άλλο ένα αδελφάκι. Ως γνωστών, η Kim Kardashian και ο Kanye West προχώρησαν στην απόφαση να γεννήσει το τρίτο τους παιδί, παρένθετη μητέρα, καθώς η σταρ αντιμετωπίζει σοβαρά γυναικολογικά προβλήματα και μία νέα εγκυμοσύνη θα έθετε σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία της. Κι επειδή ήθελαν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, βρήκαν την κατάλληλη γυναίκα που θα έφερνε στον κόσμο το παιδί τους.

kim kardashian oikogeneia 11

Με αφορμή τη γέννηση της κόρης τους, είπαμε να δούμε στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειας, όπως τις έχουν μοιραστεί οι ίδιοι, μέσα από τα social media. Και πρόκειται για υπέροχες στιγμές (και ολίγον τι υπερβολικές, καθώς Kim είναι αυτή), που αποδεικνύουν ότι πρόκειται για μία από τις όμορφες οικογένειες της αμερικανικής showbiz.

Διαβάστε επίσης

Kim Kardashian: Αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που δεν κάλεσε την παρένθετη μητέρα στο baby shower

«Μανούλα αυτό θα σε κρατήσει ασφαλή!», το δώρο της North στην Kim Kardashian

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved