Κοριτσάκι μετά τη μάχη της με τον καρκίνο, επέστρεψε στο σχολείο και την περίμενε μία έκπληξη (vid)

Είναι αυτές οι στιγμές, που μας συγκινούν και μας κάνουν υπερήφανους και αισιόδοξους για το μέλλον, ότι η ανθρωπιά υπάρχει και θα υπάρχει.

Κοριτσάκι μετά τη μάχη της με τον καρκίνο, επέστρεψε στο σχολείο και την περίμενε μία έκπληξη (vid)

Η Bridget Kelley επέστρεψε στο σχολείο της, 15 μήνες μετά και αφού έδωσε μία γενναία μάχη με τη λευχαιμία. Και δεν πίστευε στα μάτια της, όταν, φτάνοντας στο προαύλιο του δημοτικού που φοιτά, στο Κουίνσι, βρέθηκε μπροστά σε μία συγκινητική υποδοχή που της επεφύλαξαν. Εκατοντάδες μαθητές, δάσκαλοι, γονείς, και αστυνομικού την περίμεναν στο προαύλιο κρατώντας ο καθένας από ένα μικρό πλακάτ με συγκινητικά μηνύματα αγάπης και στήριξης για την 8χρονη μαθήτρια.

koritsaki sxoleio karkino 1

Η Bridget τρελάθηκε από τη χαρά της, καθώς στο πλήθος βρίσκονταν και απλοί πολίτες, αλλά και μαθητές από άλλα σχολεία, που η ίδια δεν γνώριζε καν. Αργότερα, όμως, έμαθε ότι την υποδοχή αυτή την οργάνωσε ένας συμμαθητής της, ο Seamus, ο οποίος έφτιαξε στο Facebook μία σελίδα, που καλούσε τον κόσμο να πάρει μέρος στην υποδοχή για την επιστροφή της φίλη του, στο σχολείο. Και η ανταπόκριση του κόσμο ήταν πραγματικά συγκινητική.

Το 8χρονο κορίτσι, τους τελευταίους μήνες δίνει μάχη με τη λευχαιμία. Ήταν Σεπτέμβριος του 2016, όταν οι γιατροί ανακάλυψαν την ασθένεια της. Όλο αυτό το διάστημα έμεινε μακριά από τα μαθήματα του σχολείου και τα πάρτι φίλων της, που όπως λέει η ίδια, της έλειψαν περισσότερο απ’ όλα.

Δείτε στο βίντεο την πραγματικάσυγκινητική υποδοχή.

Διαβάστε επίσης

Γιατί οι παιδικοί καρκίνοι εμφανίζουν αύξηση;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved