Μια 21χρονη κατάφερε να χάσει 80 κιλά και αποκαλύπτει τον τρόπο

Η Jessica Beniquez ζύγιζε 145 κιλά. Ηταν μόλις 19 ετών.

Μια 21χρονη κατάφερε να χάσει 80 κιλά και αποκαλύπτει τον τρόπο

Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας όμως εξακολουθούσε να τρώει ό,τι έβρισκε στο ψυγείο και στα ντουλάπια, χωρίς να την ενδιαφέρει καθόλου αν ήταν παχυντικό ή όχι. Η αδυναμία της φυσικά ήταν οι τηγανιτές πατάτες, τα ζυμαρικά και α γλυκά.

Όμως, η κατάσταση δεν μπορούσε να συνεχιστεί και όπως γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πήρε ξαφνικά την απόφαση να κάνει κάτι όταν τα προβλήματα υγείας έγιναν ολοένα και πιο έντονα.


https://www.instagram.com/p/BdwfrKUDP3-/

«Δεν ήξερα να τρώω υγιεινά, δεν γνώριζα πώς να κάνω δίαιτα και δεν ήξερα πώς να ξεκινήσω. Ακριβώς όπως πολλοί από σας, ήμουν ανίδεη στο πώς να ξεκινήσω το ταξίδι. Έλεγα στον εαυτό μου ότι θ' αρχίσω αύριο, την επόμενη εβδομάδα, μετά από αυτό , μετά από εκείνο, αλλά ποτέ δεν έπαιρνα την απόφαση. Ήρθε όμως μια μέρα που συνειδητοποίησα ότι βαρέθηκα να αισθάνομαι όπως ένιωθα. Ήμουν νέα και εξακολουθώ να είμαι, έχω μια ολόκληρη ζωή μπροστά μου και δεν σκέφτηκα πόσο επικίνδυνο ήταν αυτό που έκανα.

Κάθε κομμάτι σκληρής δουλειάς σ΄αυτό το ταξίδι που ξεκίνησα, άξιζε τον κόπο x827262 και δεν θα μπορούσα ποτέ ν'αφήσω τον εαυτό μου να επιστρέψει στο πώς ήμουν.Έχω μάθει πολλά μέσα από αυτό το τρελό ταξίδι και είμαι ευγνώμων για το που είμαι τώρα. Εάν ξεκινάτε ένα νέο ταξίδι ( προσπάθεια), σας παρακαλώ πολύ μην το εγκαταλείπετε. Βρείτε ένα κίνητρο και μην κοιτάξετε ποτέ πίσω!».


https://www.instagram.com/p/BdvgL9PDvUN/

Η Jessica άρχισε να περπατά το βράδυ καθημερινά και ξεκίνησε να τρέφεται πιο υγιεινά. Παράλληλα γυμναζόταν στο σπίτι της παρακολουθώντας ασκήσεις γυμναστικής στο You Tube. Το επόμενο βήμα της ήταν το γυμναστήριο, που δεν έχει εγκαταλείψει μέχρι σήμερα.


https://www.instagram.com/p/BdtBESNDBDS/

Πλέον η Jessica ζυγίζει 65 κιλά και νιώθει καλά με τον εαυτό της.

Διαβάστε επίσης

10 εύκολοι τρόποι για να μην παίρνετε έξτρα θερμίδες όταν τρώτε
Δίαιτα για απώλεια λίπους: Πρόγραμμα 12 εβδομάδων

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved