Αυτό είναι το δώρο της Maria Menounos στη Μαριέττα Χρουσαλά για το νεογέννητο γιο της

Το δώρο της το ζηλέψαμε!

Αυτό είναι το δώρο της Maria Menounos στη Μαριέττα Χρουσαλά για το νεογέννητο γιο της

Το τρίτο της παιδάκι έφερε πριν από λίγες μέρες στον κόσμο η Μαριέττα Χρουσαλά. Η γνωστή παρουσιάστρια η οποία την τελευταία περίοδο απέφευγε να δημοσιεύει φωτογραφίες της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε τα ευχάριστα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media με τα πατουσάκια του μωρού της.

Στο ίδιο ποστ αποκάλυψε και το φύλο του τρίτου της παιδιού μέσα από τη λεζάντα που έγραψε «Καλωσόρισες μικρέ μου πρίγκιπα. Ήρθες και γέμισες τις ζωές μας με χαρά και ευτυχία. Σ΄αγαπάμε πολύ».


https://www.instagram.com/p/BdqScN9jlpC/

Έκτοτε δημοσιεύει αρκετά stories στον προσωπικό της λογαριασμό, δείχνοντάς μας την υπέροχη θέα στη Florida όπου ζει αυτή την περίοδο αλλά και πριν μερικές ώρες μας έδειξε το δώρο που της έστειλε η φίλης Maria Menounos μαζί με τον σύζυγό της!

«Σε ευχαριστώ Maria Menounos και Kevin Undergaro μας αρέσει πολύ!», σχολίασε στο storie που δημοσίευσε και που δείχνει μια υπέροχη γαλάζια πλεχτή τιάρα που έστειλε το γνωστό ζευγάρι στην Μαριέττα Χρουσαλά για να της ευχηθούν να της ζήσει ο νεογέννητος μικρούλης!

Δείτε το δώρο στην παρακάτω gallery

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved