Βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δημοσιεύει selfie με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η ίδια περιμένει πώς και πώς να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της!

Βρίσκεται στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και δημοσιεύει selfie με φουσκωμένη κοιλίτσα

Πριν μερικά 24ωρα δημοσίευσε φωτογραφία της στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σκέφτεται ότι θα της λείψει αυτή η φουσκωμένη κοιλίτσα σε λίγο καιρό, καθώς την έχει συνηθίσει.

Όπως φαίνεται και από το post αγαπά την κοιλίτσα της η April Love Geary

Το κορίτσι του Robin Thicke, έδειξε την κοιλίτσα της φορώντας μόνο ένα ροζ τοπ, μαύρο κολάν και έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα επάνω. «Αγαπώ την κοιλίτσα μου!!!! Θα είναι μια γλυκόπικρη αίσθηση όταν τη χάσω», σχολίασε!


https://www.instagram.com/p/BdmF070HtxQ/

Νωρίτερα την ίδια μέρα δημοσίευσε μια αρκετά διαφορετική φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Όπως μπορείτε να δείτε είναι η ίδια, πριν έξι χρόνια! «Ουάου, 6 χρόνια πριν!»


https://www.instagram.com/p/Bdl4B9WnTiu/

Μπορεί η εγκυμοσύνη να είναι ό,τι καλύτερο της έχει συμβεί αλλά τα συμπτώματα είναι κάτι που η ίδια δεν αντέχει όπως οι ναυτίες. πριν μερικές μέρες έκανε μια βόλτα με ελικόπτερο, παρέα με τον Robinn και κάτι φίλους, αλλά η βόλτα δεν πήγε όπως η ίδια θα ήθελε. Αυτό το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα social media. «Μια γρήγορη βόλτα ως το Connecticut. Υγ, η πρωινή ναυτία στον 7ο μήνα και οι βόλτα δεν ταιριάζουν!».


https://www.instagram.com/p/BdYcTZIHsac/

Η Arpil και ο διάσημος τραγουδιστής σύντροφός της είναι μαζί περίπου 3 χρόνια. Κάποιοι σχολίασαν τη μεγάλη διαφορά ηλικίας που έχουν (O Robin είναι 40 ετών και εκείνη 20). Ωστόσο απέδειξαν σε όλους ότι έκαναν λάθος και πως οι δυο τους όχι μόνο ταιριάζουν, αλλά τρία χρόνια μετά είναι ακόμη μαζί, ερωτευμένοι και έτοιμοι να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια!



Η πιθανή ημερομηνία τοκετού της April είναι 1η Μαρτίου... Ίδια ημερομηνία με τα γενέθλια του πατέρα του Robin Thicke, Alan.

Διαβάστε επίσης:
Η γνωστή μανούλα ποζάρει γυμνή και έγκυος με αφορμή τα 23α της γενέθλια (pics)

Φωτογραφίζεται με μπικίνι και δείχνει τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved