Η πιτσιρίκα ξεσήκωσε το διαδίκτυο! Δείτε τη να παίζει το Shape of You του Ed Sheeran

Το βίντεο το έχουν δει πάνω από 1.600.000 χρήστες στο You Tube!

Η πιτσιρίκα ξεσήκωσε το διαδίκτυο! Δείτε τη να παίζει το Shape of You του Ed Sheeran

Το gayageum ή Kayagum είναι ένα παραδοσιακό κορεάτικο έγχορδο μουσικό όργανο με 12 χορδές ή 21. Είναι ίσως ένα από τα πιο γνωστά κορεάτικα μουσικά όργανα.

Σύμφωνα με το ιστορικό βιβλίο Samguksagi, το πρώτο gayageum δημιουργήθηκε για τον Βασιλιά Gasil τον 6ο αιώνα. Ο ίδιος διέταξε από έναν μουσικό που ονομαζόταν Wu Ruk να συνθέσει μουσική για αυτό το νέο μουσικό όργανο. Για να καταφέρει κανείς να παίξει το gayageum πρέπει να κάτσει οκλαδόν και να τοποθετήσει το μουσικό όργανο στο δεξί γόνατο και με τα δάχτυλα να παίξει τις χορδές ώστε να παράγει μουσική.

Το όνομα της μικρής παραμένει άγνωστο, όμως φαίνεται ότι βαδίζει στα χνάρια της Luna Lee. Πατήστε το play στο παρακάτω βίντεο και αφήστε τη να σας εντυπωσιάσει, όπως έκανε άλλωστε και με τους υπόλοιπους χρήστες του διαδικτύου!

Δείτε επίσης:

Βίντεο: Η μικρή που δεν σταματάει να γελάει!

Μοναδικό!Αυτή η μικρή παρακολουθούσε το σόου της Ellen DeGeneres, όταν αντίκρισε κάτι για πρώτη φορά. (βίντεο) Μοναδικό!Αυτή η μικρή παρακολουθούσε το σόου της Ellen DeGeneres, όταν αντίκρισε κάτι για πρώτη φορά. (βίντεο)

Αξιολάτρευτο: Το κοριτσάκι που τραγουδάει γιατί φοβάται τα πυροτεχνήματα! (βίντεο)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved