Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα είναι γεγονός!

Είναι έγκυος για δεύτερη φορά!

Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα είναι γεγονός!

Η διάσημη μανούλα έκανε το ντεμπούτο της το βράδυ της Κυριακής στο after party της 75ης απονομής των Χρυσών Σφαιρών, φορώντας μια τουαλέτα με leopard print σε μαύρη απόχρωση υποστηρίζοντας και η ίδια το κίνημα Time's Up. Η διάσημη μαμά όπως οι περισσότερες ηθοποιοί στην απονομή επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη σεξουαλική κακοποίηση κατά των γυναικών.

miranda kerr deyteri egkimosini 1

Αυτή είναι η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Miranda Kerr στο κόκκινο χαλί μετά την επιβεβαίωση της εγκυμοσύνης της στο αμερικάνικο περιοδικό People.com τον Νοέμβριο.

miranda kerr deyteri egkimosini 2

Αυτό είναι το πρώτο παιδί που θα αποκτήσει με τον σύζυγό της Evan Spiegel. Η 34χρονη έχει ήδη έναν γιο, τον 7χρονο Flynn που υποδέχτηκε στη ζωή της τον Ιανουάριο του 2011 από τον προηγούμενο γάμο της με τον ηθοποιό Orlando Bloom.


https://www.instagram.com/p/Bdr5wIChnZA/

Η Miranda Kerr φαίνεται πως θα μας απασχολήσει αρκετά με τις εμφανίσεις της και τις στιλιστικές της επιλογές και σε αυτή την εγκυμοσύνη! Δείτε στην παρακάτω gallery μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της στην πρώτη της εγκυμοσύνη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved