Cameron Diaz: Παλεύει με την υπογονιμότητα και προσπαθεί να αποκτήσει παιδί με κάθε τρόπο

Η Cameron Diaz προσπαθεί να μείνει έγκυος και δίνει μάχη με την υπογονιμότητα!

Cameron Diaz: Παλεύει με την υπογονιμότητα και προσπαθεί να αποκτήσει παιδί με κάθε τρόπο

Η γνωστή ηθοποιός προσπαθεί για να κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερο όνειρο της ζωής της. Να γίνει μητέρα.

Η Cameron Diaz και ο σύζυγός της Benji Madden, θέλουν και προσπαθούν να αποκτήσουν παιδί από τη μέρα που παντρεύτηκαν πριν τρία χρόνια. Πηγή από το οικογενειακό τους περιβάλλον αποκάλυψε στο περιοδικό Us Weekly που θα κυκλοφορήσει, ότι το ζευγάρι έχει προσπαθήσει όλα αυτά τα χρόνια τα πάντα. Από την εξωσωματική γονιμοποίηση έως τον βελονισμό και τα συμπληρώματα για να συλλάβει - χωρίς αποτέλεσμα όμως. «Είναι ένας μακρύς και σκληρός αγώνας με πολλά σκαμπανεβάσματα», αναφέρει η πηγή, «Η Cameron θέλει όσο τίποτε άλλο να γίνει μαμά!».

cameron diaz ypogonimotita 6

Η σχέση τους είχε τα πάνω της και τα κάτω της. Ακόμη και με το άγχος όμως που έχει το ζευγάρι, έχει έρθει ακόμη πιο κοντά απ'ό,τι ποτέ. «O Benji δεν έχει περάσει ό,τι πέρασε η Cameron ψυχολογικά, αλλά πάντα της λέει ότι όλο αυτό το περνάνε μαζί και ότι θα είναι δίπλα της και θα κάνει τα πάντα για εκείνη!», λέει η πηγή στο περιοδικό.

Προς το παρόν αφήνουν όλες τις πόρτες ανοιχτές για τη γονεϊκότητα. «Ξέρουν πώς μοιάζει όλο αυτό και είτε μέσω μιας φυσιολογικής εγκυμοσύνης, είτε μέσω υιοθεσίας ή με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας θα προσπαθήσουν να γίνουν γονεις. Δεν θα τα παρατήσουν! Η Cameron καθημερινά ακούει ιστορίες από φίλες της που έχουν αίσιο τέλος. Το ίδιο πιστεύει ότι θα γίνει και στη δική της περίπτωση!».

cameron diaz ypogonimotita paidi

Η Cameron Diaz και ο Benji Madden παντρεύτηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, έχοντας κοντά τους μόνο 100 φίλους και ανθρώπους από την οικογένειά τους στο Beverly Hills στην Καλιφόρνια στις 5 Ιανουαρίου 2015. Η Nicole Richie που είναι φίλη της Cameron είναι παντρεμένη με τον δίδυμο αδερφό του Benji, Joel Madden και εκείνη είναι που γνώρισε στη φίλη της Cameron τον σύζυγό της. 8 μήνες μετά τη γνωριμία τους άρχισαν να βγαίνουν και έγιναν ζευγάρι!

cameron diaz ypogonimotita 3

Διαβάστε επίσης:
Η συγκινητική εξομολόγηση για την υπογονιμότητα: «Είχα οκτώ ή εννέα αποβολές»

Έγκυος για πρώτη φορά: «Έχασα το πρώτο μου παιδί, πάλεψα με την υπογονιμότητα αλλά τα κατάφερα!»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved