Παραμονή πρωτοχρονιάς έγινε μαμά και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου της

Επιτέλους γέννησε και κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της, η διάσημη μαμά!

Παραμονή πρωτοχρονιάς έγινε μαμά και αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία του γιου της

Ο σύζυγός της δεν θα είναι πια το μόνο αρσενικό στο σπίτι!

Η ηθοποιός επιτέλους γέννησε και καλωσόρισε παραμονή Πρωτοχρονιάς τον πρώτη της γιο και τρίτο της παιδί. Τα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη Δευτέρα 1 Ιανουαρίου μαζί με την πρώτη φωτογραφία του γιου της.

«Hayes Alba Warren 12/31/17. Το ωραιότερο δώρο για να αρχίσει αυτή η χρονιά!! Ο Cash και εγώ αισθανόμαστε πολύ ευλογημένοι. Η Haven και η Honor έχουν ήδη ξετρελαθεί με τον μικρό τους αδερφό!», σχολίασε η Jessica Alba κάτω από τη φωτογραφία του μικρούλι, συνοδεύοντας το σχόλιο με μια μπλε καρδιά και ένα emoji μωράκι!

H 36χρονη ηθοποιός είχε ανακοινώσει ότι περιμένει παιδί τον Ιούλιο παρέα με τις κόρες της Haven Garner, 6 ετών και Honor Marie, 9½ ετών.

Μετά τα νέα της εγκυμοσύνης που εξέπληξαν φίλους και θαυμαστές τις διάσημης ηθοποιού, τον Οκτώβριο αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περίμενε. Τότε σας είχαμε δημοσιεύσει το βίντεο με την αποκάλυψη και τον ενθουσιασμό των κοριτσιών της, όταν ανακαλύπτουν ότι το μωράκι που θα έρθει στην οικογένεια δεν θα είναι ένα τρίτο κοριτσάκι αλλά το πρώτο αγοράκι!

Διαβάστε επίσης:
Κομψότητα και άνεση στην εγκυμοσύνη; Αντιγράψτε το στιλ της Jessica Alba

H νέα απώλεια μέσα σε δύο εβδομάδες που στοίχισε στην εγκυμονούσα Jessica Alba

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved