Ξαναθυμόμαστε την 12χρονη εγγαστρίμυθο που «σάρωσε» και στο Διαδίκτυο το 2017 (vds)

Η 12χρονη εγγαστρίμυθος που τρέλανε το «Αμερική, έχεις ταλέντο», αλλά και ολόκληρο το διαδίκτυο, το 2017.

Ξαναθυμόμαστε την 12χρονη εγγαστρίμυθο που «σάρωσε» και στο Διαδίκτυο το 2017 (vds)

Η Darci Lynne είναι η νικήτρια του «Αμερική, έχεις ταλέντο» το 2017 και το βίντεο από την πρώτη της εμφάνιση, στο show φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα του Youtube για τη χρονιά που μας πέρασε.

Με προβολές πάνω από 40 εκατομμύρια, η 12χρονη εγγαστρίμυθος έχει έναν επιπλέον λόγο να χαίρεται για την χρονιά που φεύγει, που για εκείνη αποδείχτηκε η καλύτερη και η πιο τυχερή. Κι αναλογιστείς ότι στη σχετική λίστα του Youtube, με τα πιο δημοφιλή παγκοσμίως βίντεο, στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν «Ο τραγουδιστής με τη μάσκα» ή η χορογραφία του χιτ, «Shape of you», τότε η 4η θέση είναι για την Darci Lynne είναι μία συγκλονιστική επιτυχία.

Εξάλλου, η εμφάνισή της στο δημοφιλές show της Αμερικής, την περασμένη άνοιξη, τρέλανε τους πάντες. Η 12χρονη εγγαστρίμυθος κατέκτησε το κοινό με το ταλέντο της, περνώντας τότε κατευθείαν στον τελικό, τον οποίο και κατέκτησε, αφού αναδείχθηκε η μεγάλη νικήτρια της 13ης σεζόν! Και είναι μόλις το τρίτο κορίτσι στην ιστορία του «Αμερική, έχεις ταλέντο», που κατακτά την πρώτη θέση.

Ας ξαναθυμηθούμε την πρώτη της εμφάνιση που την έστειλε στον τελικό του show, αλλά και στην πρώτη πεντάδα με τα viral βίντεο, του 2017

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved