Taylor Swift: Η απίστευτη πράξη ανθρωπιάς σε άστεγη έγκυο θαυμάστρια της

Η Taylor Swift προχώρησε σε μία απίστευτη κίνηση ανθρωπιάς κι εμείς δεν έχουμε, παρά να υποκλιθούμε στο μεγαλείο της ψυχής της.

Taylor Swift: Η απίστευτη πράξη ανθρωπιάς σε άστεγη έγκυο θαυμάστρια της

Η νεαρή τραγουδίστρια είναι από τις αγαπημένες της νέας γενιάς και όχι τυχαία. Πέρα από το ταλέντο της είναι και από τα καλά παιδιά της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας. Και αυτό το επιβεβαιώνουν τόσο οι συνεργάτες της, όσο και οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν αποκοντά. Επιπλέον, η Taylor Swift έχει και έντονη φιλανθρωπική δραστηριότητα. Αλλά η πρόσφατη αποκάλυψη μίας θαυμάστριάς της, μας συγκίνησε βαθύτατα και μας κάνει να υποκλιθούμε στο μεγαλείο της ψυχής της της. Αλλά ας δούμε, τι ακριβώς έχει συμβεί. Η διάσημη τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει μία εφαρμογή, με το όνομα «The Swift Life», όπου οι θαυμαστές της έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν αποκλειστικά μαζί της.

Και σε αυτή την εφαρμογή, μία νεαρή φανατική θαυμάστριά της, η Stephanie προχώρησε σε μία απίστευτη αποκάλυψη. Η νεαρή ήταν έγκυος και άστεγη, όταν η μητέρα της για να την κάνει να νιώσει καλύτερα, έστειλε μήνυμα στην Taylor Swift, ζητώντας της να τους δώσει δωρεάν εισιτήριο για να παρακολουθήσει τη συναυλία της, στο Μάντσεστερ. Όπως και έγινε. Μετά το τέλος της συναυλίας οι δύο γυναίκες συναντήθηκαν στα καμαρίνια, όπου το ποπ «είδωλο», προχώρησε σε μία πράξη, που άλλαξε τη ζωή της θαυμάστριάς της…

swift

«Σκεφτόμουν πολύ καιρό να δημοσιοποιήσω αυτήν την ιστορία. Τελικά αποφάσισα να σας πω όλα όσα έκανε για μένα εκείνη τη νύχτα. Αυτό που πολλοί δεν γνωρίζετε είναι πως για τους 8 μήνες της εγκυμοσύνης μου υπήρξα άστεγη. Το πρώτο μας διαμέρισμα χαρακτηρίστηκε ακατάλληλο για λόγους υγιεινής και ασφάλειας και χάσαμε τα πάντα. Και σαν να μην φτάνει αυτό, εκείνη την περίοδο ο Matthew έχασε και τη δουλειά του. Η μητέρα μου το είπε στην Taylor και απλώς της ζήτησε να με κάνει να νιώσω λίγο ξεχωριστή σε μια συναυλία της στο Μάντσεστερ, που εγώ είχα σκοπό να πάω. Μετά το σόου, μας πήρε πίσω στο καμαρίνι της κι εκεί μου είπε, «Stephanie, είσαι στη ζωή μου εδώ και πολύ καιρό και ποτέ δεν μου ζήτησες τίποτα. Θα μπορούσες να μου μιλήσεις και να σε βοηθήσω. Αλλά δεν το έκανες. Η μαμά σου μου είπε...». Μετά μου είπε πως ήθελε να μου επιστρέψει τα χρήματα του εισιτηρίου. Εκείνο που έκανε στην πραγματικότητα ήταν να μας βοηθήσει να αγοράσουμε ένα σπίτι και όσα χρειαζόμουν για το μωρό μου. Μου είπε, «Θέλω να μπορείς να απολαύσεις την κορούλα σου, να μην έχεις να ανησυχείς για όλα αυτά». Εκείνη τη νύχτα μου έδωσε ένα χέρι βοηθείας και με σήκωσε από το έδαφος. Με τον ίδιο τρόπο που το κάνεις εδώ και 12 χρόνια» έγραψε στην εφαρμογή της διάσημης τραγουδίστριας, η νεαρή θαυμάστρια της, συνοδεύοντας το post με μία φωτογραφία τους, από τη βραδιά εκείνη, που της άλλαξε τη ζωή!

Η ιστορία συνέβη το 2015, ενώ η τραγουδίστρια δεν έχει σχολιάσει ακόμη κάτι πάνω στο post της θαυμάστριάς της.

Διαβάστε επίσης

Katie Holmes: Ανέβηκε στη σκηνή με τη Suri σε μία εμφάνιση-έκπληξη (pics)

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved