Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο τους σε ένα άρθρο

Από τώρα όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο που θα γίνει πρώτο θέμα τον Μάιο του 2018.

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Όλες οι λεπτομέρειες για το γάμο τους σε ένα άρθρο

Από τη μέρα που ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους στις 27 Νοεμβρίου, οι θαυμαστές τους έχουν αρχίσει να ανυπομονούν για εκείνη την ημέρα. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2016 και επιβεβαίωσαν τη σχέση τους τον Νοέμβριο, όπου και άρχισαν να κάνουν και τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Ο γάμος δεν θα αργήσει και όλοι προετοιμάζονται. τι θα συμβεί όμως εκείνη την ημέρα;

Η ημερομηνία γάμου

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, θα παντρευτούν στις 19 Μαΐου του 2018. Την ημερομηνία επιβεβαίωσε το παλάτι στις 15 Δεκεμβρίου μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

Πού θα γίνει ο γάμος

Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στον ναό St. George’s Chapel στο κάστρο Windsor στην Αγγλία. Εκεί βαφτίστηκε ο μικρότερος γιος της Diana, το 1984.

«Η Μεγαλειοτάτη βασίλισσα Ελισάβετ, έδωσε τη συγκατάθεσή της για το γάμο που θα τελεστεί στο ναό St. George’s Chapel», ανέφερε το παλάτι σε δελτίο τύπου στις 28 Νοεμβρίου. «Η βασιλική οικογένεια θα πληρώσει τα έξοδα του γάμου. Περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο θα ανακοινωθούν μέχρι τη μέρα της τέλεσης του μυστηρίου!».

prigkipas harry meghan markle gamos 4

Τα χρέη της βασιλικής οικογένειας στο γάμο

Σύμφωνα με το US weekly, στις 4 Δεκεμβρίου ο Harry ζήτησε από τον αδερφό του Πρίγκιπα William να είναι ο κουμπάρος τους.

«Ο Harry, έχει αρκετούς καλούς φίλους, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσει από οποιονδήποτε άλλο εκτός από τον αδερφό του, να τον παντρέψει», ανέφερε η πηγή.

Μια άλλη πηγή, ανέφερε στο ίδιο Μέσο, ότι η τα παιδιά της Kate Middleton, ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte, θα έχουν και ρόλους στο γάμο του θείου τους. Θα είναι παρανυφάκια μαζί με την κόρη της στιλίστριας της Meghan, Jessica MUlroney, τη μικρή Ivy.

Ο γάμος θα βιντεοσκοπηθεί

Οι θαυμαστές του ζευγαριού σε όλο τον κόσμο θα έχουν την τύχη να δουν τον Harry να παντρεύεται την αγαπημένη του Meghan. Στις 28 Νοεμβρίου, επιβεβαιώθηκε ότι ο γάμος θα βιντεοσκοπείται και σε πολλές χώρες θα γίνει και live μετάδοσή του.

prigkipas harry meghan markle gamos 5

Ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι

Οι δυο τους δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη ποιοι θα είναι οι καλεσμένοι τους, αλλά ο Harry βρέθηκε στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά, όταν κάλεσε τον πρώην Πρόεδρο Barack Obama, καθώς οι δυο τους έγιναν φίλοι. «Δεν έχουμε φτιάξει ακόμη την λίστα με τους καλεσμένους μας, οπότε κανείς ακόμη δεν γνωρίζει αν θα είναι προσκεκλημένος», είπε ο πρίγκιπας σε συνέντευξή του στο BBC Radio 4, στις 27 Δεκεμβρίου. «Δεν θέλω να χαλάσω αυτή την έκπληξη!».

Οι θαυμαστές και των δυο ωστόσο, υποψιάζονται ότι οι συνάδελφοι της Meghan Markle στη σειρά όπου πρωταγωνιστούσε, θα είναι προσκεκλημένοι στο γάμο!

Θα υπογράψουν προγαμιαίο συμβόλαιο;

Παρά την περιουσία που έχει στην κατοχή του ο πρίγκιπας Harry, ο δικηγόρος Julian Hawkhed, είπε στο Us Weekly, ότι δεν θα υπάρξει προγαμιαίο συμβόλαιο. «Ούτε ο πατέρας του Harry, ούτε ο αδερφός του πρίγκιπας William, έχουν υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν το γάμο!».

Θα τιμήσουν τη μνήμη της Πριγκίπισσας Diana

Ο Harry, που ήταν μόνο 12 ετών όταν η μητέρα του Diana, πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα τον Αύγουστο του 2017, έκανε πρόταση γάμου στη Markle με το δαχτυλίδι που άνηκε στην μητέρα του.

Πολλοί λοιπόν εικάζουν ότι η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα, θα έχει πρόσβαση στην βασιλική συλλογή, έτσι θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ακόμη και την τιάρα Spencer, που ανήκει στην περιουσία του Harry. Η τιάρα είναι εκείνη που φορούσε και η Λαίδη Diana την ημέρα του δικού της γάμου.

diana tiara

Οι τίτλοι τους μετά το γάμο

Ο πρίγκιπας και η αγαπημένη του Meghan, φημολογείται ότι μετά το γάμο θα φέρουν τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved