Το διάσημο ζευγάρι έχει επέτειο γάμου και τη γιόρτασε, γυμνό! (pic)

Ο πιο ανατρεπτικός τρόπος για να γιορτάσεις την επέτειο του γάμου σου!

Το διάσημο ζευγάρι έχει επέτειο γάμου και τη γιόρτασε, γυμνό! (pic)

Αν και δεν θεωρούνται από τα σούπερ ανατρεπτικά ζευγάρια, όμως, στην επέτειο τους για τα 10 χρόνια γάμου, είπαν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη. Και να την γιορτάσουν με τον πιο παράδοξο τρόπο, ανεβάζοντας στα social media δύο πολύ προσωπικές τους φωτογραφίες, όπου είναι γυμνοί μέσα στη μπανιέρα τους.

Ο λόγος για την Katherine Heigl και το σύζυγό της, Josh Kelly, οι οποίοι είχαν επέτειο γάμου. Και ευχήθηκαν για την τόσο σημαντικη μέρα για εκείνους, με τις δύο γυμνές φωτογραφίες τους, μέσα στη μπανιέρα. Βέβαια, η κίνησή τους έχει μία λογική. Οι δύο φωτογραφίες είναι ακριβώς οι ίδιες, με μία διαφορά, όμως, τα 10 χρόνια που τις χωρίζουν, αλλά ενώνουν το ζευγάρι.

heigl

Όπως εξήγησε η ηθοποιός, η μία φωτογραφία είναι από τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, ενώ η δεύτερη είναι σημερινή, έχοντας αλλαξει πολλά στη ζωή τους. Έγιναν γονείς, εκείνη έκοψε το τσιγάρο, πήρε κάποια κιλά, όμως, η αγάπη του ενός για τον άλλον, μένει αναλλοίωτη και δυνατή μέσα στον χρόνο. Βέβαια, όπως έχει παραδεχθεί η Katherine Heigl, όπως όλα τα ζευγάρια, έχουν τις δύσκολες στιγμές και υπάρχουν και ώρες, που εκείνη παίρνει το μαξιλάρι της και πηγαίνει να κοιμηθεί στον καναπέ, μετά από έναν καβγά. Αλλά όπως τονίζει, ξέρει ότι ο σύζυγός της είναι ο κατάλληλος για την ίδια. Και δεν θα μπορούσε να σκεφτεί τη ζωή της, χωρίς εκείνον!

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες

Διαβάστε επίσης

«Γέννησα νωρίτερα με καισαρική», η συγκινητική εξομολόγηση και η φωτογραφία του γιου της

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved