Διάσημος ηθοποιός μιλάει για τη «μάχη» του με τον καρκίνο και συγκινεί

Έδωσε μία γενναία μάχη με τον καρκίνο και τώρα, μιλάει ανοιχτά, πόσο τον άλλαξε η σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Διάσημος ηθοποιός μιλάει για τη «μάχη» του με τον καρκίνο και συγκινεί

Όταν έγινε γνωστή η είδηση ότι ένας από τους πρωτοκλασάτους αστέρες του Χόλιγουντ, δίνει μάχη με τον καρκίνο, οι πάντες «πάγωσαν». Κι ενώ ο Τύπος μιλούσε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας, εκείνος απέφευγε να επιβεβαιώσει. Το έκανε, μόλις στις αρχές της χρονιάς που φεύγει. Και τώρα, σε μία νέα συνέντευξή του, μιλάει για το πόσο τον άλλαξε ως άνθρωπο, η περιπέτεια με την υγεία του.

Ο λόγος για τον Val Kilmer, ο οποίος μίλησε στο Hollywood Reporter, τονίζοντας ότι πλέον έχει αφήσει πίσω του τις δύσκολες μέρες, ενώ ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και κυρίως, σοβαρότητα.

val kilmer

Όπως εξήγησε ο 57χρονος ηθοποιός, πριν αρρωστήσει, θύμωνε εύκολα, τα έπαιρνε όλα στα σοβαρά, αγχωνόταν και πολλές φορές, πίεζε τον εαυτό του. «Αν δεν έπαιρνα το Όσκαρ, θύμωνα, στεναχωριόμουν, είχε άσχημες επιπτώσεις στη καριέρα μου», δηλώνει χαρακτηριστικά. Και συμπληρώνει με νόημα ότι και η Meryl Streep έχει χάσει κάποια Όσκαρ, όμως, είναι από τις πιο ευτυχισμένες και συνειδητοποιημένες γυναίκες.

Και το ίδιο, πράττει και ο ίδιος, πλέον. Αφήνει στην άκρη τα ασήμαντα, που κάποτε τα αντιμετώπιζε ως σημαντικά. Η «μάχη» του με τον καρκίνο του άφησε κάποια προβλήματα, όπως με την αναπνοή και τη δυσκολία στην ομιλία του, όμως, ο ίδιος αισθάνεται πιο δυνατός και αισιόδοξος από ποτέ.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε, τη μέρα ο που ο διάσημος ηθοποιός έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο, η 26χρονη κόρη του, είχε ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα, μπαμπάς και κόρη να νοσηλεύονται στο ίδιο νοσοκομείο. Και όπως τονίζει ο 22χρονος γιος του, για την οικογένεια τους ήταν οι πιο άσχημες μέρες της ζωής τους.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved