Michael Douglas: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής του (pics)

Είναι τόσο, μα τόσο χαριτωμένη!

Michael Douglas: Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης εγγονής του (pics)

Παππούς, για πρώτη φορά, έγινε πριν τρεις μέρες ο Michael Douglas, αφού ο μεγάλος γιος του έγινε μπαμπάς. Ο Cameron Douglas και η σύντροφός του, Viviane απέκτησαν μία υγιέστατη και χαριτωμένη κόρη, που έχει «πάρει» τα μυαλά του παππού της!

Ο διάσημος ηθοποιός και μπαμπάς τριών παιδιών, απολαμβάνει το ρόλο του παππού και δε φεύγει από το πλευρό της νεογέννητης εγγονής του, η οποία θα πάρει το όνομα, Lua Izzy. Μάλιστα, ο Michael Douglas μοιράστηκε με τον κόσμο και την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας, συστήνοντας μας, μέσα από τα social media, όπου μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε το γιο του και τη νύφη του, για το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο δώρο, που του έκαναν.

douglas 6

Η σχέση του 73χρονου ηθοποιού και του γιου του, πέρασε από 40 κύματα, ενώ για μεγάλο διάστημα, και όταν ο Cameron πέρασε το 2010 πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, για εμπορία ναρκωτικών, διέκοψαν κάθε επαφή. Τα τελευταία χρόνια, όμως, τα βρήκαν ξανά και η σχέση τους βρίσκεται, πλέον, στην καλύτερή της φάση. Και ο ερχομός της εγγονής του, ήταν για τον Michael Douglas, ο, τι καλύτερο μπορούσε να του συμβεί.

douglas 1



Σε πελάγη ευτυχίας, όμως, πλέουν όλα τα μέλη της οικογένειας. Τα δύο παιδιά του ηθοποιού, από το γάμο του με την Catherine Zeta Jones, είναι πολύ χαρούμενα, που έγιναν θεία και θείος αντίστοιχα, ενώ τη μεγαλύτερη χαρά, την πήρε ο πατέρας του Michael Douglas, Kirk ο οποίος έγινε για πρώτη φορά προ-πάππους. Μάλιστα, λίγες μέρες πριν, ο μεγάλος ηθοποιός έκλεισε τα 100 χρόνια ζωής!

douglas 2

Διαβάστε επίσης

Catherine Zeta Jones: Γιόρτασε την επέτειο με τον Michael Douglas με μία σπάνια γαμήλια φωτογραφία

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved