«Γέννησα νωρίτερα με καισαρική», η συγκινητική εξομολόγηση και η φωτογραφία του γιου της

Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι είχε μια δύσκολη γέννα!

«Γέννησα νωρίτερα με καισαρική», η συγκινητική εξομολόγηση και η φωτογραφία του γιου της

Με αφορμή τα πρώτα γενέθλια του γιου της, η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πρώτη φορά για το δύσκολο τοκετό που είχε δημοσιεύοντας μάλιστα και για πρώτη φορά φωτογραφίες της και φωτογραφίες του μικρούλη.

«Στις 9πμ ένα χρόνο πριν σαν σήμερα, ο σύζυγός μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία μου, ώστε να θυμάμαι πραγματικά πόσο έγκυος υπήρξα, λίγο πριν φύγουμε για το μαιευτήριο καθώς στις 12μμ είχα προγραμματισμένη καισαρική τομή!», έγραψε η Katherine Heigl κάτω από τη φωτογραφία που τη δείχνει topless και με φουσκωμένη κοιλίτσα.

katherine heigl exomologisi 6

«Ο Joshua Jr ήταν πάνω από ένα μήνα σε ισχιακή προβολή και χωρίς να κουνιέται ούτε ένα εκατοστό μία εβδομάδα πριν την πιθανή ημερομηνία τοκετού, έτσι πήρα την απόφαση να γεννήσω με καισαρική τομή κάτι που με έκανε νευρική και με φόβισε αρκετά!».

Η πρώην πρωταγωνίστρια του Grey's Anatomy, που ποτέ δεν είχε κάνει ούτε ένα χειρουργείο στη ζωή της, έγραψε ότι ήταν πολύ νευρική!

«Όταν η γιατρός τον τράβηξε επιτέλους έξω, ακριβώς στις 12.33μμ δεν άρχισε να αναπνέει και οι γιατροί αμέσως του χορήγησαν οξυγόνο για να αρχίσουν οι μικροσκοπικοί πνεύμονές του να λειτουργούν. Ευχαρίστησαν τους αγίους για την πρώτη του ανάσα, τη ζωή του και που με έκανε μαμά για τρίτη φορά!».

katherine heigl exomologisi 7

«Ήταν τόσο μικροσκοπικός και νέος, τόσο εύθραυστος και απαλός. Και τώρα, βρισκόμαστε εδώ, ένα χρόνο μετά και μόνο οι φωτογραφίες μου θυμίζουν πόσο μικρό ήταν αυτό το αγόρι. Τώρα έχει μεγαλώσει, γυρίζει, στέκεται στα πόδια του, μπαμπακίζει, φωνάζει, είναι περίεργος και γεμάτος ενέργεια! Είναι τα πάντα και περισσότερα από όσα είχα ευχηθεί και έχει φέρει στην οικογένειά μας περισσότερη χαρά, αγάπη, γέλιο, ευτυχία και ναι κούραση και αϋπνία επίσης. Ήταν μια τρελή χρονιά και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευγνώμων για εκείνον. Χαρούμενα γενέθλια μικρό μου αγόρι!».

katherine heigl exomologisi 5

Η Heigl έχει ακόμη 2 κόρες, την Nancy Leigh, 9 ετών και την Adalaide Marie Hope, 5 ετών.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω gallery

Διάσημη μαμά μοιράστηκε τις πιο γλυκές φωτογραφίες με τον 6 μηνών γιο της!

Μας συστήνουν για πρώτη φορά το νεογέννητο γιο τους. Οι πρώτες φωτογραφίες μετά τη γέννηση

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved