Διάσημος σκηνοθέτης εκπλήσσει με τη δήλωσή του: «Είμαι καλύτερος πατέρας, παρά σύζυγος»

Ο διάσημος σκηνοθέτης, πριν έναν χρόνο έγινε πατέρας. Και τώρα εκπλήσσει με τη δήλωση του ότι πιστεύει πως είναι καλύτερος πατέρας, παρά σύζυγος.

Διάσημος σκηνοθέτης εκπλήσσει με τη δήλωσή του: «Είμαι καλύτερος πατέρας, παρά σύζυγος»

Θα λέγαμε ότι πρόκειται και για μία γενναία δήλωση, καθώς μετά τον ερχομό ενός παιδιού, δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που απομακρύνονται, αντιμετωπίζοντας κάποια θέματα επικοινωνίας. Και είναι πολύ σημαντικό είτε ο ένας είτε ο άλλος, να εντοπίσει το πρόβλημα και από κοινού, να προσπαθήσουν να το επιλύσουν.

Και αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Paul Soriano, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή, «Tonight with Βoy Abynda» και μίλησε με ειλικρίνεια για το πώς αισθάνεται ως νέος πατέρας και όσα άλλαξαν στο γάμο του με την ηθοποιό, Toni Gonzaga, μετά τον ερχομό του παιδιού τους. «Νομίζω, ότι είμαι καλύτερος στο ρόλο του πατέρα. Ίσως επειδή η πατρότητα έρχεται φυσιολογικά, ενώ το να είσαι σύζυγος, χρειάζεται συνεχή προσπάθεια και δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Paul soriano gios



Και συνέχισε: «Όπως λένε και οι γονείς μου, ο γάμος είναι πάντα ένα έργο σε εξέλιξη, που θέλει συνεχώς να προσπαθείς». Όσο για την πατρότητα, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν θα γίνω ο τέλειος πατέρας, όμως, θέλω να είμαι για παιδί μου, τέλειος πατέρας, κάθε μέρα».

Όσο για το γάμο του και πόσο άλλαξε, μέσα σε αυτόν τον ένα χρόνο με το παιδί, ο Paul Soriano, ήταν εξίσου ειλικρινής, αποκαλύπτοντας ότι πλέον κοιμάται στον καναπέ, αφού η σύζυγός του κοιμάται με το μωρό. Αλλά, ακόμη κι έτσι, όπως εξηγεί, με την Toni Gonzaga δεν έχουν χάσει τη μεταξύ τους επικοινωνία, που είναι και πολύ σημαντική σε έναν γάμο. Όταν το μωρό κοιμάται, κάθονται μαζί και μιλάνε για όλα. Και για να μην ξυπνήσουν το γιο τους, κλείνονται στο μπάνιο για να κουβεντιάσουν!

paul soriano oikogeneia

«Ξέρουμε, πολύ καλά ο ένας τον άλλον. Και αν υπάρχει κάτι, που προσπαθούμε και οι δύο πολύ, είναι να μην χάσουμε τη μεταξύ μας επικοινωνία», δηλώνει ο διάσημος σκηνοθέτης. Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2015.

Διαβάστε επίσης

Ένα συγκινητικό γράμμα: «Αγαπημένε μου σύζυγε, συγνώμη που δεν είμαι πια εκείνη που παντρεύτηκες»

Έξι ερωτήσεις που πρέπει να απαντήσει το ζευγάρι πριν κάνει παιδί

Οκτώ τρόποι για να κρατήσετε τη φλόγα στο γάμο σας ζωντανή

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved