θα πάθετε πλάκα: Πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο σύνολο της Beyonce;

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει η αποκάλυψη για το κόστος του συνόλου, που φόρεσε η Beyonce για να ταξιδέψει με το αεροπλάνο.

θα πάθετε πλάκα: Πόσο κοστίζει το συγκεκριμένο σύνολο της Beyonce;

Η διάσημη τραγουδίστρια είναι για πολλές νεαρές κοπέλες το απόλυτο fashion icon, έχοντας μάλιστα, αδυναμία στο πολύ ακριβό ντύσιμο. Και ουκ ολίγες φορές, έχει απασχολήσει τα tabloids για το κόστος του ντυσίματος της. Και δεν είναι λίγοι εκείνοι, που την έχουν επικρίνει για παράλογη συνήθεια.

Αλλά η Beyonce δεν δίνει σημασία, στα όσα σχολιάζουν για εκείνη. Εξάλλου, αδυναμία στο ακριβό ντύσιμο έχει και στην κόρη της Blue Ivy, για την οποία επιλέγει ρούχα από διάσημους Οίκους μόδας, δαπανώντας πολλές χιλιάδες δολάρια για την παιδική της γκαρνταρόμπα.

beyonce



Αυτή τη φορά, η διάσημη τραγουδίστρια, μπήκε και πάλι στο στόχαστρο, ελέω του πανάκριβου outfit, που επέλεξε να φορέσει σε ένα ταξίδι, με το ιδιωτικό της τζετ. Η Beyonce ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram φωτογραφίες της, όπου ποζάρει φορώντας ένα τζιν σορτς, t shirt, μαύρο μπουφάν και ασημί μπότες. Εννοείται, όλα από διάσημους Οίκους. Η σελίδα Eonline αποκάλυψε πόσο κοστίζει κάθε κομμάτι, ξεχωριστά και πάθαμε πλάκα, με τα νούμερα.

beyonce style



Έχουμε και λέμε, λοιπόν: τζιν σορτς 1.495 δολάρια, μπλουζάκι 495 δολάρια, γυαλιά ηλίου 153 δολάρια, μπουφάν 1.020 δολάρια, μπότες 10.000 δολάρια! Σύνολο, περίπου 13 χιλιάδες δολάρια!!!

Διαβάστε επίσης

Υπέρλαμπρη η Beyonce σε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, τέσσερις μήνες μετά τον τοκετό (pics)

Εσύ πόσα γνωρίζεις για την Beyonce;

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved